Videli smo u utorak uveče neverovatne mečeve u Ligi šampiona! Sa jedne strane Liverpul je bljesnuo i delovalo je da može ponovo da se digne nakon 2:0 protiv Reala, ali onda ih je "kraljevski klub" pregazio sa pet golova i praktično izbacio iz daljeg takmičenja.

Sa druge strane crveni karton Randala Kolo Muanija u meču Ajntrahta i Napolija sve je rešio, pa je tako golovima Osimena i Di Lorenca tim sa stadiona "Dijego Armando Maradona" već sada siguran u četvrtfinalu.

U sredu nas očekuju još dva meča, a u jednom od njih se nadamo da bismo mogli da vidimo reprezentativca Srbije na terenu! Gledaćemo mečeve Inter – Porto i Lajpcig – Mančester siti.

PORTO ČEKA SENZACIJU, A MI GRUJIĆA!

marko grujić
Profimedia 

Fantastičnu grupnu fazu imao je Porto, iako su počeli takmičenje sa dva poraza, od toga jednim izuzetno neočekivanim – 4:0 od Briža na svom terenu. Od tada su uzastopno upisali četiri pobede i od otpisanog tima uspeli da dođu do prvog mesta u grupi, a kao "slabiji" protivnik pao im je Inter! 

"Nerazuri" su u jako teškoj grupi sa Bajernom, Barselonom i Viktorijom Plzenj uspeli da budu boli od Barse i da sa 10 bodova ostanu u takmičenju, a sada su ovde favoriti.

Prvi meč se igra na "San Siru", a s obzirom da u trci za "Skudetom" Napoli mnogo beži, verovatno se u Milanu nadaju čudu u Ligi šampiona. A mi se nadamo da će na ovom meču Marko Grujić dobiti šansu od prvog minuta!

PEP HOĆE SVE, ALI HOLAND MORA DA PRORADI!

pep gvardiola erling holand
Profimedia 

Lajpcig je uspeo da pobedi Real Madrid jednom u grupnoj fazi, ali je na kraju ekipa Karla Anćelotija bila prva u grupi. Siti je sa druge strane lako osvojio grupu sa Borusijom Dortmund, Seviljom i Kopenhagenom. 

Znamo da Pep Gvardiola sanja Ligu šampiona sa Sitijem već punih sedam godina, a sada kada se ekipa izuzetno približila Arsenalu na vrhu tabele Premijer lige samopouzdanje je na vrhuncu. Verovatno će i u Arsenalu navijati da Siti prođe dalje kako bi se opteretili što više u nastavku sezone, a čovek koji mora da se dokaže je Erling Holand.
Nadavao se golova ove sezone, ali je kritikovan da nije davao pogotke kada je bilo najvažnije i sada je na njemu da se dokaže Gvardioli. A Lajpcigu je znao da postiže pogotke kada je nosio dres Borusije.