Svi događaji
Od najnovijeg
20:39

KRAJ MEČA - 1:3!

Fudbaleri Partizana poraženi su od Šerifa u Beogradu i na taj način su završili evropsku sezonu. Crno-beli se okreću obavezama u Superligi Srbije, jedinom takmičenju koje će igrati u narednom periodu. Pogledajte detalje meča:

MN Press Revanš meč u Konferencijskoj ligi.

20:32

87. minut - Ruka!

Kada su svi na stadionu pomislili da bi Partizan mogao da dobije penal u finišu utakmice, glavni arbitar je dosudio igranje rukom mladom Joviću. Krilni fudbaler crno-belih u prijemu je rukom kontrolisao loptu i sudija je to primetio...

20:26

82. minut - Poslednje izmene Petrića!

Umesto Kristijana Belića i Kvinsija Meniga na terenu su Nemanja Jović i Andrija Pavlović. Sve raspoložive ofanzivce poslao je na teren trener Partizana!

20:25

A zatim, Šerif!

Ipak, Moldavci su preokrenuli i za 25 minuta postigli čak tri gola. Prvo Badolo sa bele tačke u 20. minutu...

A zatim i dvostruki strelac Diop, udarcima sa sličnih pozicija. Prvo jedna majstorija...

A zatim i udarac po zemlji.

20:24

Prvi gol - Menig!

Ovako je Partizan poveo...

20:22

78. minut - Baždar!

Ozbiljno je pripretio Partizan, ali Samed Baždar nije uspeo da savlada Maksima Kovala. Sa samo desetak metara udaljenosti slabo je šutirao i preciznim udarcem nije uspeo dovoljno da prevari čuvara mreže Šerifa.

20:13

69. minut - Druga izmena!

Umesto Danila Pantića na terenu je Hamidu Traore. Trener Partizana Gordan Petrić ima još jedan termin u kojem može da menja fudbalere na terenu.

20:04

60. minut - Prva izmena!

Mora Partizan da bude ofanzivniji u poslednjih pola sata meča, pa Gordan Petrić pravi izmenu u tom stilu. Umesto Ljubomira Fejse na terenu je Samed Baždar, od kojeg se očekuje da bude mnogo prisutniji pred golom rivala.

19:51

47. minut - GOL, Mohamed Diop!

Šok za crno-bele, samo nekoliko desetina skeundi nakon što je počeo drugi deo meča. Diop je na isti način završio prvi i počeo drugi deo meča - sjajnim golom nakon udarca sa distance.

19:50

46. minut - Nastavljamo!

Pred Partizanom je još 45 minuta fudbala u kojima može da obezbedi osminu finala Konferencijske lige.

19:35

POLUVREME - 1:2!

Imali su crno-beli dobar rezultat iz Kišinjeva i prednost u Beogradu nakon gola Kvinsija Meniga, ali sada nisu siguran putnik u osminu finala. Šerif je golovima Badola sa bele tačke i Diopa u nadoknadi prvog dela meča preokrenuo rezultat u Humskoj i sada je 2:2 u ovom veoma zanimljivom dvomeču!

19:31

45+1. minut - GOL, Mohamed Diop!

Hladan tuš za fudbalere Partizana, samo nekoliko desetina sekundi pre odlaska na odmor! Šerif pogađa gol udarcem sa ivice kaznenog prostora i sada je rezultat u ovom dvomeču poravnat!

19:22

37. minut - Partizanove kontre!

Menig je noćna mora fudbalerima Šerifa, koji uopšte ne mogu da čuvaju levo krilo Partizana. Po desnoj strani njihove odbrane "duva promaja", a crno-beli najčešće prete baš kontrama.

19:07

22. minut - GOL, Sedrik Badolo

Šerif stiže do izjednačenja, Partizan je kapitulirao nakon udarca sa bele tačke.

19:06

20. minut - Penal za Šerif!

Nakon glednaja VAR snimka, glavni arbitar meča u Humskoj dodeljuje penal Moldavcima. Siniša Saničanin je refleksno odigrao rukom u kaznenom prostoru.

18:59

13. minut - GOL, Kvinsi Menig!

Rikardo je asistent, Menig je strelac, a ubitačni tandem vodi Partizan u osminu finala Konferencijske lige! Mnogo prostora za kontre ostavljaju Moldavci i Partizan je do sada to uspeo odlično da kazni, sa dva stvarno ozbiljna napada od kojih je jedan pretvoren u gol.

18:57

Protest navijača!

Pred meč Partizana i Šerifa vatreni navijači crno-belih okupili su se ispred stadiona i na platou pred klupskim prostorijama istakli nezadovoljstvo radom čelnika. 

18:50

4. minut - Rikardo Gomeš!

Kakva šansa za Partizan već na početku susreta. Menig je uposlio Rikarda, a najbolji napadač Partizana predriblao golmana i loptu uputio ka praznoj mreži, odakle je defanzivac Šerifa uspeo da je pošalje u korner. Malo je falilo da crno-beli "iskopiraju" akciju iz Kišinjeva i da Menig asistira Gomešu za gol.

18:46

1. minut - Meč je počeo!

Ekipa Šerifa prva je krenula u napad, a njima je neophodno da nadoknade gol zaostatka sa meča od pre sedam dana.

18:40

Koliko Partizan može u Evropi?

Glasajte, zanima nas vaše mišljenje o evropskoj sezoni Partizana!

Anketa

Kakav rezultat Partizana u Evropi očekujete?

18:25

Partizan ovog proleća!

Meč protiv Šerifa u Humsoj biće peti za crno-bele u 2023. godini. Počelo je gostovanjem Napretku u Kruševcu i minimalnom pobedom nakon gola Fusenija Dijabatea. Nastavilo se šokantnim porazom od novosadske Mladosti (4:0), ali je onda Partizan pronašao ritam - pobedio je u Kišinjevu (1:0), pa u Subotici (2:1) i popravio atmosferu u timu.

18:10

Rivali u osmini finala!

Fudbaleri Partizana večeras mogu da stignu među 16 najboljih timova u Konferencijskoj ligi, a tamo se već nalazi osam ekipa. Timovi koji su kao prvoplasirani u grupnoj fazi preskočili prvo prolećno kolo u ovom takmičenju su: Vest Hem, Nica, AZ Alkmar, Slovan Bratislava, Viljareal, Đurgarden, Bašakšehir, Sivaspor.

17:55

Partizan u Evropi

Meč protiv Šerifa biće 12. evropski susret za crno-bele u ovoj sezoni:

  • AEK Larnaka, u gostima - 2:1
  • AEK Larnaka, u Beogradu - 2:2
  • Hamrun Spartans, u Beogradu - 4:1
  • Hamrun Spartans, u gostima - 3:3
  • Slovacko, u gostima  - 3:3
  • Nica, u Beogradu - 1:1
  • Keln, u gostima - 0:1
  • Keln, u Beogradu - 2:0
  • Nica, u gostima, - 2:1
  • Slovacko, u Beogradu - 1:1
  • Šerif, u gostima - 0:1
17:40

Prošla sezona!

Partizan je prethodne sezone igrao osminu finala Konferencijske lige i u toj rundi takmičenja poražen je od Fejnorda - kasnijeg finaliste. Šansu da se nađe među 16 najboljih timova u ovom takmičenju imaće i ove sezone, a večeras u Beogradu treba samo da izbegne poraz!

17:25

Rezervisti!

Partizan: Lukač, Ilić, Traore, Šehović, Kolorado, Baždar, Živković, Pavlović, Jevremović, Stjepanović, Petković

Šerif: Seladnik, Garanannga, Mumuni, Gliga, Dijinari, Ignatov, Kovali, Pašenko, Renan Guedeš

17:10

SASTAVI!

Partizan: Popović - Filipović, Marković, Saničanin, Urošević - Belić, Fejsa, Pantić - Dijabate, Menig, Rikardo Gomeš

Šerif: Koval - Zohuri, Kiki, Radeljić, Kpozo - Badolo, Kjabu, Diop - Atiemven, Tapsoba, Akanbi

16:55

Analiza prvog meča!

Ovako smo videli prvi meč, koji je Partizan rešio u svoju korist u Kišinjevu!

partizan
MN Press 
16:40

Prethodno gostovanje!

Partizan i Šerif odigrali su tri zvanična meča u evropskim takmičenjima, a crno-beli su na meču u Beogradu davne 2005. godine igrali u sastavu: Kralj - Mirković, Bajić, Rnić, Lomić - Nađ, Brnović - Radović, Vukčević, Radonjić - Odita

Pogledajte detalje sa tog meča:

MN Press Partizan protiv Serifa
16:20

OČEKIVANI SASTAV PARTIZANA!

Ponovo će Gordan Petrić morati prinudno da menja tim koji šalje na teren u evropskom meču, ali čini se da Partizan ima dovoljno dobrih rešenja za okršaj protiv Moldavaca. Navijače može da raduje povratak kapitena Slobodana Uroševića koji je odradio suspenziju, a ovo je očekivani sastav jedinog srpskog predstavnika tokom prolećnog dela evropske sezone.

16:10

Petrić hvalio jednog igrača!

Nakon pobede Partizana u Kišinjevu trener Gordan Petrić morao je da odstupi od uobičajene prakse i da posebno istakne jednog od svojih fudbalera. Pred kamerama televizije Arena sport "sipao" je komplimente na račun veznog fudbalera koji je bio izuzetno važna karika u trijumfu.

Gordan Petrić
MN Press 
15:55

SVI PAROVI KONFERENCIJSKE LIGE!

Večeras je na programu osam utakmica u ovom takmičenju:

  • 18:45 Anderleht - Ludogorec
  • 18:45 Kluž - Lacio
  • 18:45 Dnjipro-1 - AEK Larnaka
  • 18:45 Partizan - Šerif
  • 21:00 Bazel - Trabzon
  • 21:00 Fiorentina - Braga
  • 21:00 Gent - Karabag
  • 21:00 Leh - Bodo/Glimt
15:40

Crveni karton za Vujačića!

Snažni defanzivac isključen je nakon samo nekoliko minuta igre u drugom delu meča, pa se Partizan branio sa igračem manje. Pogledajte situaciju u kojoj je dobio direktan crveni karton:

15:25

Gol Rikarda!

Ovako je najbolji strelac u aktuelnom timu Partizana doneo kapitalnu prednost crno-belima!

15:15

Prisetite se prvog meča!

Rikardo Gomeš je postigao gol, Igor Vujačić zaradio crveni karton, Mihajlo Ilić skrenuo pažnju na sebe u nastavku meča, a Aleksandar Popović bio heroj Partizanove pobede. Prisetite se kako je izgledao meč Šerifa i Partizana prethodnog četvrtka, na neutralnom terenu u Kišinjevu i bez prisustva publike.

15:00

Dobar dan!

Drugi evropski meč Partizana igra se 23. februara od 18:45 u Humskoj, a protivnik je isti kao pre nedelju dana. Preko predstavnika Moldavije - Šerifa iz Tiraspolja, crno-beli žele da se domognu osmine finala Konferencijske lige. Na gostovanju su stekli prednost, a u Beogradu će pokušati da je sačuvaju i naprave novi veliki rezultat u Evropi. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.