Fudbalska utakmica 23. kola Superlige Srbije između Partizana i kragujevačkog Radničkog, koja je trebalo da se igra u nedelju 26. februara, odložena je zbog teških vremenskih uslova u Beogradu!

Sneg koji je počeo da pada tokom noći napravio je probleme na stadionu u Humskoj, pa je doneta odluka da se prvenstveni meč Partizana i Radničkog pomeri za sutra i odigra u ponedeljak od 14 časova. Tako će Partizan imati dan više za odmor nakon eliminacije od Šerifa, ali i dan manje za pripremu pred večiti derbi protiv Crvene zvezde, koja je trenutno lider šampionata sa 14 bodova i jednom utakmicom više. Pogledajte kako inače izgleda Humska pod snegom:

MN Press Humska stadion sneg

Klub iz Humske oglasio se kratkim saopštenjem, obaveštavajući navijače da kupljenje ulaznice važe i za novi termin ovog prvenstvenog meča. "Po propozicijama takmičenja, utakmica 23. kola superlige Srbije se usled loših vremenskih uslova odlaže za sutra. Vreme odigravanje utakmiće će biti naknadno objavljeno, dok sve kupljene karte za današnju utakmicu, važe i za sutra. Više informacija u toku dana", navode iz Partizana.