Partizan je predstavio Igora Duljaja kao novog šefa stručnog štaba. Nekoliko sati nakon što je Gordan Petrić javno podneo ostavku posle kiksa i javnog "obračuna" sa golmanom Aleksandrom Popovićem, crno-beli su ozvaničili povratak legende u klub.

Duljaj je došao iz Teleoptika, gde je od avgusta bio šef stručnog štaba. On će treći put biti na klupi, jer je do sada bi pomoćnik Savi Miloševiću i Aleksandru Stanojeviću. Naravno, u Humskoj je stekao fudbalsko ime kao đak omladinske škole i jedan od najboljih zadnjih veznih srpskog fudbala, sa čak 47 nastupa za reprezentaciju.

"Posle odlaska Gordana Petrića, novi šef stručnog štaba FK Partizan je Igor Duljaj. Duljaju želimo puno uspeha u radu, kao i na predstojećem 169. 'večitom derbiju', a Gordanu Petriću, uz zahvalnost, puno sreće i, pre svega - dobro zdravlje!".

Očekuje se da se Duljaj možda već u utorak obrati javnosti sa nove pozicije, mada će mu biti važan svaki sat do petka i do 169. "večitog derbija" protiv Crvene zvezde, od 19 časova. Biće to njegova prva utakmica na klupi kluba u kojem je ponikao i definitivno najveći izazov u mladoj samostalnoj trenerskoj karijeri, započetoj prošlog avgusta.