Skot Parker je u Fulamu "zaledio" Aleksandra Mitrovića i prikucao ga za klupu u jednoj od sezona londonskog tima u Premijer ligi, a kada je otišao iz kluba Mitrović je oborio sve golgeterske rekorde Čempionšipa, a onda je postao predvodnik tima koji se trenutno bori za mesto u Evropi. Sa druge strane, Parkeru ne cvetaju ruže. 

Prvo je godinu dana vodio Bornmut sa kojim je očajno počeo ovu sezonu u Premijer ligi i ekspresno je dobio otkaz, a sada očajno radi u Belgiji! Dobio je posao u velikanu, a Klub Briž se verovatno do sada pokajao što mu je dao šansu da radi van Engleske. 

Sada je Briž izgubio 3:0 od Ostendea, tima koji je u zoni ispadanja i bori se za opstanak, a ekipa je pod vođstvom Parkera upisala samo dve pobede uz čak tri poraza i šest nerešenih rezultata. Klub Briž je trenutno tek četvrti na tabeli i Gent, Vesterlo i Standard bi mogli da im se približe nakon kompletnog 28. kola Župiler lige. U Ligi šampiona je Parker praktično izbacio svoj tim iz nokaut faze takmičenja jer je Benfika u prvom meču slavila sa 2:0 i to u Belgiji. Izgleda da ni u Belgiji mudrost Skota Parkera ne donosi rezultate...