Neverovatni Nemanja Radonjić! Svađao se sa trenerom Ivanom Jurićem, bilo je i psovki, u derbiju sa Juventusom ga je hrvatski stručnjak ubacio u igru i odmah potom izbacio, a sada je zablistao! Trener je pred ovaj meč na pitanje da li je sada vreme da Radonjić pokaže šta zna samo rekao "da", a on je to bukvalno shvatio! 

U 23. minutu meča sa Lećeom krenuo u prodor posle koga nije bilo odbrane! Stuštio se niz levu stranu terena, ostavio je svog čuvara Baskirota daleko iza sebe, a onda na vreme video slobodnog saigrača u sredini šesnaesterca rivala. Lako je bilo Sanabriji da se upiše u strelce kada je stigao pas srpskog reprezentativca!

Poslao je idealnu loptu u sredinu brzonogi krilni fudbaler, a golman Lećea Falkone tu ništa nije mogao! Radonjiću je ovo druga asistencija u ligi ove sezone, a uz to ima i dva postignuta gola. Pogledajte ovaj pogodak:

Torino je pre ovog pogotka postiga još jedan pošto je u 20. minutu za 1:0 pogodio Stefan Singo, a prvo poluvreme je bilo puno čarki pošto su treneri Ivan Jurić i Masimo Barone dobili crvene kartone posle incidenta u 31. minutu, a šest igrača je dobilo žute kartone.