Larisa Rikelme je, nesumnjivo, jedna od najvećih zvezda Mundijala, ali taj status morao bi da zasluži i oktopod Pol, "vidovnjak", koji je do sada, bez greške pogađao ishode utakmica Nemačke.

Pol, koji se baškari u akvarijumu u Oberhauzenu, predvideo je pobede Nemaca nad Ganom i Australijom, ali i poraz od Srbije u grupi, trijumf nad Englezima u osmini finala, kao i pobedu nad Argentinom u četrvtfinalu.

Zato nemačka nacija nestrpljivo čeka novu Polovu "presudu".

Međutim, Pol je bio žrtva jedne internet prevare (a i svi mi ostali). Svet je u ponedeljak obišla fotografija na kojoj se vidi da Pol grli kutiju na kojoj je zastava Španije.

Pol ipak nije još prognozirao pobednika polufinala SP-a između Nemačke i Španije iako je "slika njegove prognoze" već obišla svet. Nemci mogu da odahnu...

Ubrzo nakon što se internetom proširila vest o Polovom izboru za polufinale, na nemačkim blogovima je otkrivena prevara. Vešti haker je, zapravo, samo prekopirao Polovu "prognozu" iz utakmice sa Srbijom i umesto srpske stavio zastavu Španije.

Vrlo je verovatno da je reč o navijačima španske reprezentacije koji su na taj način pokušali da bar malo "pecnu" i uznemire Nemce.

Polovu "presudu" saznaćemo u utorak...

Pre nego što ostavite neku paricu u kladionici ima i jedna "kvaka" - Pol je pogađao i pobede i poraze Nemaca na prošlom Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, ali mje imao i "promašaja", pa mu je procenat tačnosti bio oko 80 odsto.

Razmislite...Ili rizikujte i poslušajte Pola.

(MONDO)