Danima se priča o Pari Sen Žermenu i njihovoj rekonstrukciji ekipe iz temelja. Sve je izvesnije da će ekipu napustiti Lionel Mesi, jer se ponovo šuška da o njegovom povratku u Barselonu. Nejmar je povređen i za njega je sezona gotova, a česta neslaganja sa upravom i saigračima mu dodatno zatvaraju vrata Parka Prinčeva. U ekipi ima još igrača koje je klub voljan da pusti u drugi klub, jer su već zašli u pozne igračke godine, a dovedeni su s namerom da odmah donesu uspeh i osvoje Ligu šampiona.

Nakon priča da će glavna zvezda tima Kilijan Mbape napustiti Parižane i preći u Real Madrid, klub je odlučio da reaguje i kako piše "Mundo Deportivo", dovede Zinedina Zidana kao novog trenera ekipe. PSŽ se muči ove sezone i moguće je da će i titulu u prvenstvu izgubiti, ekipa ne igra dominantno, ispali su rano i iz Lige šampiona, što predsednik kluba Naser Al Kelaifi nije očekivao s obzirom na ogromna ulaganja i ambicije. U Ligi 1 su i dalje prvi ali su Lens i Marsej prišli na samo šest bodova zaostatka i sve je moguće do kraja sezone.

Dovođenjem Zidana planiraju da zadrže Mbapea, jer žele da uđu u novi projekat sa njim kao vođom na terenu i sa jednim od najvećih legendi svetskog fudbala na klupi. Zidan će na stolu imati dve ponude, jedna od Reala koji je već vodio i sa njima osvojio 11 trofeja, a druga je od PSŽ. Zidan navodno želi nove izazove u trenerskoj karijeri, pa je bliži dolasku među "Svece". Trenutni trener ekipe je Kristof Galtijer, ali po svemu sudeći na kraju sezone će napustiti svoje mesto pored terena. Po mišljenju mnogih jedino Zidan ima autoritet i kvalitet da vodi toliko zvezda na okupu, što potkrepljuje tvrdnje španskog portala. Uostalom, nešto slično je uradio u Real Madridu.