Iako ga je posvađala sa Pepom Gvardiolom, Oleksandar Zinčenko to nije zamerio svojoj supruzi Vladi. Vlada Sedan je od 2019. godine u braku sa levonogim iz Ukrajine koji je zbog njenih komentara imao problema dok je bio u Mančester sitiju. 

Ona je novinarka koja je oštro kritikovala Gvardiolu zbog ispadanja iz Lige šampiona, a sada je Zinčenko koji je sa njom u srećnom braku otkrio kako ju je zaprosio. Svi pamte momenat kada je ona rekla "da" na Nacionalnom stadionu u Kijevu sa 1.000 ruža na terenu, ali zapravo je to urađeno naknadno!

"Način na koji sam je zaprosio najgora je prosidba ikad. Nemoguće je, tako je sramotno. Naravno, ona je rekla da. Pre svega, zato što sam ja ukrajinski Bred Pit. Bio sam u boksericama, imao sam isklesano telo, nije mogla da me odbije. Ali, iskreno, žaliću celog života zbog te večeri", rekao je Zinčenko. Pogledajte kako izgleda Vlada Zinčenko:

Instagram/v.lada_sedan/Prinstscreen Supruga Oleksandra Zinčenka, ukrajinskog fudbalera.

On je otkrio da je u boksericama u četiri sata ujutru tražio od svoje tadašnje devojke da se uda za njega. Tek kasnije je na meču kvalifikacija za Euro 2020. godine sa Portugalom uradio sve kako treba.

"Ova ideja je savršena – dobili smo utakmicu 2:1. Prsten mi je bio u torbi i želeo sam to da uradim. Ali od malih nogu sam znao da pre nego što zaprosiš svoju omiljenu ženu moraš da tražiš dopuštenje od njenih roditelja. Želeo bih da dam savet svima koji planiraju prosidbu. Molim vas, nemojte to da radite na moj način. Bio sam lud u to doba. Izašao sam napolje, šetao neko vreme, i kupio puno cveća za nju tog jutra. Zašto sam to učinio u stanu umesto bilo gde drugo? Nije najvažnije, ali je važno za pamćenje", posavetovao je Zinčenko sve buduće mladoženje.