U ovoj ligi, Tekstilac je vodeći sa pet bodova više od Borca iz Šajkaša, a Hajduk 1912 i Naftagas su na trećoj i četvrtoj poziciji, ali sa malim šansama da se umešaju u borbu za vrh jer imaju dvocifreni bodovni zaostatak za vodećim.

Pred njihov duel u ovom kolu, Kuljani imaju bod više, a prekinuli su uspešnu seriju porazom od Bačke i nerešenim ishodom sa Dinamom, obema ekipama koje su pri dnu tabele. S druge strane, Elemirci su u poslednja tri kola zaradili sedam bodova, a u 20. kolu su slavili pobedu od 4:0 na teškom gostovanju u Bečeju. I ovaj duel je potvrda dobre forme pa se može reći da su trenutno favorit u meču sa klubom iz Kule.

U prvom delu ove sezone odigrali su sjajan i efikasan duel u Kuli kada je domaćin slavio pobedu od 3:2.

U subotu, 8. aprila od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanaluMerkurXtip-a pratite derbi meč Srpske lige – grupa Vojvodina, između Naftagasa iz Elemira i Hajduka 1912 iz Kule.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

MerkurXtip, uvek blizu!