Crvena zvezda je obezbedila šampionsku titulu u Srbiji i sebi omogućila da tokom predstojećeg leta izbegne evropske kvalifikacije. Kao prvi tim u Evropi srpski klub je obezbedio plasman u grupnu fazu Lige šampiona i sada je čitav klub posvećen pripremama za to takmičenje. U skladu sa tim su i izjave koje stižu iz kluba - Zvezdan Terzić najavljuje petoricu novih igrača, a neki od njih mogli bi da budu i reprezentativci Srbije!

Generalni direktor crveno-belih pohvalio se uspešnim poslovima kada su u pitanju Marko Stamenić i Piter Olajinka, ali tu nije kraj jačanju igračkog kadra. Biće još novih imena u ofanzivnom delu tima, ali i na mestu zadnjeg veznog!

"Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava 'šestica'. Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati pet novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača", rekao je za Kurir Zvezdan Terzić.

Pre samo nekoliko dana o "povratnicima" je govorio sportski direktor Mitar Mrkela. Tada su pomenuti Luka Milivojević, Nemanja Radonjić i Mihailo Ristić, a pre njih su kao kandidati figurirali Filip Mladenović, Nemanja Maksimović, Filip Đuričić... "Svi ti igrači koje ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam - s nekima od njih smo u pregovorima", rekao je Zvezdan Terzić i razgalio maštu navijača srpskog šampiona.