Tim Esperance iz Tunisa igraće polufinale afričke Lige šampiona nakon što je u dvomeču sa alžirskim Kabilom bilo 2:1 u ukupnom rezultatu, ali su drugi meč ovog dvoboja obeležili veliki neredi. 

Nakon prvog poluvremena navijači domaćeg tima pokušali su da upadnu na teren i uspeli su u jednom momentu. Meč je morao da bude prekinut na više od 30 minuta pošto su navijači preturali kante za đubre, palili ih i tukli se sa snagama reda, a na snimcima se videlo i kako policija suzavcem rasteruje navijače. Vatrogasci su zatim morali da se uključe, a onda se videla i najdramatičnija scena na tribinama.

Jedan od navijača je na tribinama bio sa motornom testerom, a kada se pojavio svi oko njega su se razbežali dok je on sa oružjem koje je nekako uneo na stadion krenuo da ide po tribini i "turira" testeru. Pogledajte te strašne scene:

Na kraju je meč završen rezultatom 1:1, a pošto je Esperansa pobedila na prvom meču 1:0 sada će se u polufinalu afričke Lige šampiona sastati sa Al Ahlijem. Drugi polufinalni par čine  Vidad Kazablanka iz Maroka i Mamelodi Sandaunsi iz Južne Afrike.