Fudbalski klub Partizan doneo je neobičnu odluku - bivšim fudbalerima tog kluba Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjen je ulazak na stadion i u trening centar crno-belih! Navodno, razlog za ovaj potez je odbijanje trojice fudbalera da poptišu ugovor o reprogramu duga, odnosno zahtevanje da budu isplaćeni za vreme koje su u svom povratničkom mandatu proveli u Humskoj.

Trojica fudbalera ranije su potpisivali takve ugovore, ali sada nisu to učinili. Odluka je doneta, a čim se za nju saznalo oglasio se Lazar Marković koji trenutno nastupa za Trabzon u Turskoj. Njegova poruka izazvala je rekaciju navijača na društvenim mrežama.

"Partizan samo treba još jače i više voleti", napisao je Lazar Marković na svom Tviter profilu ubrzo nakon što se u javnosti pojavila informacija o odluci kluba. Pogledajte njegov tvit i reakciju navijača.

Marković je bio član Partizana u mlađim kategorijama i godinama su mu stadion u Humskoj i trening centar u Zemunu bili dom. Kao senior crno-belih osvojio je dve titule i igrao velike mečeve na međunarodnoj sceni, a zatim je transferom u Benfiku napunio klupsku kasu. U povratničkom mandatu Marković je poneo i kapitensku traku Partizana, pre nego što je još jednom napustio Beograd i karijeru nastavio u Turskoj.

MN Press - arhiva Lazar Marković prvi mandat u Partizanu