Nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović (27) biće prvo pojačanja banjalučkog Borca za novu sezonu u Premijer ligi BiH, ali i obavezama koje "Velikan iz Platonove" ima u evropskim kvalifikacijama, javlja ATV. Mihajlović, koji igra na krilnoj poziciji, ovu sezonu proveo je u redovima dobojske Sloge, a prošao je omladinsku školu FK Rad iz Beograda. U fudbalsku orbitu lansirao se nakon sezone provedene u Partizanu, što mu je i donelo transfer težak 1.700.000 evra!

Mihajlović je po odlasku iz Humske ulice nosio još dresove Herenvena, poljske Arke, turskih Boluspora i Balikerispora, kao i subotičkog Spartaka. Nekadašnji ofanzivac tima iz Humske slovi za brzonogog krilnog fudbalera i trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za banjalučki klub u ofanzivnom delu igre.

MN Press Nekadašnji fudbaler Partizana.

Navodno, Nemanja Mihajlović nije jedino pojačanje koje su Banjalučani već dogovorili za narednu sezonu. Iskusni Zoran Kvržić, nekadašnji reprezentativac BiH, minulu sezonu proveo je u redovima Šibenika, a od leta će nositi dres Borca. Rođen je u Tesliću, 7. avgusta 1988. godine, a najveći deo svoje karijere proveo je u hrvatskim klubovima. Nastupao je u Turskoj i Italiji, kao i u moldavskom Šerifu. Od Kvržića u Borcu očekuju da donese stabilnost u zadnjoj liniji, a svojim ofanzivnim kvalitetima po bokovima dodatno pojača ofanzivni deo igre "crveno-plavih".