Argentinski mediji nedavno su objavili potresnu informaciju da Vanda Nara, supruga fudbalera Maura Ikardija, boluje od leukemije. U međuvremenu Vanda se oglasila i potvrdila da zaista ima zdravstvene probleme, ali da i joj doktori i dalje zvanično ne govore da li je u pitanju leukemija, pa prethodni nedelja ova porodica prolazi kroz pakao.

Kako navode mediji u Argentini, najviše se uplašio Ikardi, po saopštavanju loših vesti odmah je mislio na najgori scenario, međutim posle razgovora sa suprugom i prijateljima, shvatio je da treba da stane u nju i sada je uveren da će pobediti opaku bolest. Ona je inače napustila Argentinu i došla kod supruga u Istanbul, pa je tako gledala i meč Galatasaraja i Žalgirisa (1:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako Ikardija nije bilo na terenu.

Instagram/mauroicardi/printscreen Vanda Nara i Mauro Ikardi

"Mauro Ikardi je hteo da završi karijeru, moja sestra Zaira se vratila s odmora, majke je ležala na zemlji, deca su mi plakala... Sve se raspalo", ispričala je Vanda Nara za tamošnje medije: "Prvo su mi prišle medicinske sestre i uplakane me zagrlile. Umraću, a oni neće da mi kažu. Bojim se jer ne znam šta se dešava".

Za sada, Vanda Nara ubeđuje Ikardija da ne ostavlja fudbal i da može još mnogo toga da mu ponudi, posebno jer je njegova prethodna sezona u Galatasaraju bila uspešna. Postigao je 22 gola i upisao još sedam asistencija u prvenstvu Turske, nakon čega su ga otkupili za 10 miliona evra od Pari Sen Žermena. Prethodno je bio nesrećan u Parizu i nije bio projektovan za prvog napadača što ga je poremetilo na profesionalnom, ali i na privatnom planu.

Pričalo se da je prevario Vandu Naru i da je zbog toga supruga, ujedno i agentkinja, želela da ga ostavi, ali nakon višemesečne drame došlo je do pomirenja, dok su sada zajedno i u najvećoj mogućoj borbi.

BONUS VIDEO:

PERVERZNA VANDA OPET DIVLJA! Prsata plavuša POTPUNO GOLA pravila šou u plićaku! Vreli snimak podelila s MILIONIMA ljudi Instagram