Vojvodina je izgubila od Apoela i u revanšu 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu i tako je završila evropsku sezonu već na prvom koraku. Iako je gol Dejana Zukića ponovo doneo izjednačenje 1:1 i nadu, i ovog puta, kao i pre nedelju dana u Nikoziji, kiksevi odbrane preskupo su koštali srpski tim. Posle meča, trener Novosađana Radoslav Batak ovako je ocenio viđeno:

"Nažalost, isti rezultat kao prvi meč. Od početka smo napali, mislim da je bio i penal na Zukiću, pa jeftin gol dobijamo protiv tima koji ima više iskustva. Izjednačili smo i stvarali šanse, sve je išlo u smeru da smo dali maksimum, ali greške određuju kvalitet. Ne zaustavimo napad na pola terena, pa sudija svira penal. Igrači su istrčali, stvarali smo šanse, baš kao što smo obećali, ali jeftini golovi za tako veliku utakmicu. Imali smo inicijativu od početka, nije tačno da nismo krenuli agresivno. Bila je druga slika u odnosu na prvu utakmicu", rekao je Batak.

"Da li bih nešto menjao? Ovo je bila najspremnija ekipa", dodao je on, pa bio upitan i za zvižduke napadaču Ivu Baraju i povicima da podnese ostavku. "To je publika, svako nek radi svoj posao".

Vojvodina će u nedelju igrati protiv Partizana na Karađorđu, da li će biti umorna? "Danas nije umor uticao na nas. Njihov jedan igrač ima utakmica kao ceo naš tim i to je iskustvo koje je na njihovoj strani", rekao je trener Novosađana.

MN Press Vojvodina Apoel