Prva sezona Xtip Stream „Emisije“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Bavi se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, karijera, ciljeva i radnih navika.

U 26. epizodi emisije „Xtip Stream“ gost je Miloš Šarić, kapiten amaterske fudbalske reprezentacije Fudbalskog saveza Beograda koja je na Evropskom prvenstvu u Španiji osvojila srebrnu medalju. Šarić je poznat igrač u okviru Beograda jer je nastupao za dosta klubova u Zonskoj ligi, a sada je prvotimac Torlaka.

Iako je kao veoma mlad, sa svega 18 godina, prekinuo fudbalsku karijeru, kako bi se posvetio školovanju, posle sedam godina pauze se aktivirao i došao do velikih uspeha sa amaterskom reprezentacijom.

Čućete sve o tom Evropskom prvenstvu gde je selekcija FS Beograda poražena u finalu od domaćina španske reprezentacije Galicije, ali i čitav put mladog igrača koji se u jednom trenutku u karijeri susreo sa problemima koji su ga odvojili od terena i sporta.

Iako sada ima 31 godinu, nada se Miloš potencijalnom ugovoru van granica Srbije jer kako kaže „Nikad nije kasno“ i izneo je svoj zaista zreo stav o svojoj karijeri. Počeo je u tadašnjem Policajcu, a zatim igrao za mnogobrojne manje klubove u Beogradu i okolini, Šećeranac, Urovce, Komgrap, Prvu iskru, Torlak, Leštane, Sremčicu, a minulu sezonu igrao je ponovo za Torlak koji je član Srpske lige – grupa Beograd.

Pratite MerkurXip YouTube kanal i očekujte još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom.