Crvena zvezda blista na početku nove sezone pod komandom trenera Baraka Bahara i "broji sitno" do datuma koji je svim navijačima zaokružen na kalendaru. U pitanju je 31. avgust, kada će Zvezda u Nionu saznati rivale u grupnoj fazi Lige šampiona, tako da ovo nije stresno leto kao svako prethodno... Ipak, umesto kvalifikacija, bilo je i te kako radno na stadionu "Rajko Mitić" da bi se Liga šampiona dočekala u svetskom stilu.

Ne samo da su dovedena skupocena navijača, nego je Zvezda mislila i na stadion na kome je postavljena nova podloga, potom su sređene kancelarije stručnog štaba i teretana, a novitet je i u centralnoj loži u čijem sklopu će biti luksuzni restoran i čiji dizajn je već oduševio navijače. Pogledajte kako izgleda:

Instagram/Screenshot/crvenazvezdafk VIP loza Marakana

"To će biti restoran poluzatvorenog tipa, visokog ranga, gde će naš gosti koji kupe kartu imati sve uslove da sede u jednom super luksuznom restoranu. Površina restorana je 290 kvadrata, imaće 130 mesta i svaki gledalac koji kupi kartu za centralnu ložu imaće i mesto u restoranu, gde će moći da bira 10 vrhunskih srpskih specijaliteta koji će se spremati ovde. Restoran će raditi samo za vreme utakmica", poručili su sa stadiona "Rajko Mitić" i dodali da svi oni koji su zainteresovani za specijalnu ulaznicu treba da se jave na marketing@crvenazvezdafk.com.

Pogledajte i kako izgledaju nove, sređene prostorije na "Marakani":

MONDO/Stefan Stojanović Crvena zvezda Marakana Zvezdan Terzić

BONUS VIDEO:

Promocija Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde Kurir/Nenad Kostić