Transfer Lazara Samardžića (21) u Inter je propao. Italijanski mediji objavili su da je haos nastao kada se u pregovore umešao njegov otac Mladen. Šta se tačno dogodilo i kako je odjednom sve palo u vodu otkrio je upravo Mladen Samardžić. On je dao intervju i otkrio da je za sve kriva jedna osoba - Rafaela Pimenta.

Prema njegovim rečima ona nije Lazarov agent i kada su saznali da tim iz Milana pregovara sa njom želeli su da pričaju direktno sa klubom. "Inter je pregovarao sa Pimentom, osobom koja nije imala nikakvo odobrenje za pregovore. Video sam je jednom u životu i pojma nemam kako je uspela da se nađe u takvoj stiuaciji. Kada smo videli nacrt ugovora tražili smo od Intera da promeni to, oni su hteli da pregovaraju samo sa njom", počeo je Mladen razgovor za "Sport Italia".

Ona je nasledila čuvenog agenta Mina Rajolu koji je preminuo i Rafaela vodi njegovu agenciju. "Pozvali smo direktore kluba, pisali mejlove, niko nam nije odgovorio. Ona nije dobila dozvolu od nas, sa Interom smo se sastali 11. avgusta i to smo im objasnili, nisu hteli da nas slušaju, tvrdili su da je ona Lazarov agent, a to nije slučaj, može da se proveri i na internetu", jasan je Mladen Samardžić.

Rafaela Pimenta
Profimedia Rafaela Pimenta

Brzo je stigao odgovor i sa druge strane. "Žao mi je što njegov otac tako pravda situaciju, činjenice su drugačije. Sastali smo se u mojoj kancelariji u Monte Karlu, njegova supruga i Kolarov bili su tu, interesovanje mnogih klubova je postojalo, čak su tražili od Udinezea da timovi pričaju sa mnom. Sastali smo se u predstavništvu Intera, dogovorili transfer, bio je i video poziv i zakazani su bili medicinski pregledi. Posle toga se javio njegov otac i ja sam odlučila da se povučem iz razgovora", rekla je Pimenta u razgovoru sa Đanlukom di Marcijom.

Instagram/silaenisa/printscreen Reprezentativac Srbije sa devojkom.