Partizan će promeniti trenera posle utakmice protiv Javora u nedelju, jer će umesto Igora Duljaja na klupu opet sesti Savo Milošević. Prema pisanju "Sportskog žurnala", to će se dogoditi pod jednim uslovom - da legendarni napadač i potom šef struke crno-belih prihvati poziv iz Humske, a da se ne predomisli kao prošli put prošlog leta, kada je odustao pred potpisivanje ugovora, a ekipu umesto njega preuzeo Gordan Petrić.

"Razgovori ljudi iz Partizana sa Miloševićem traju od petka, kad se nekadašnji reprezentativac i trener crno-belih vratio sa letovanja u Grčkoj. I ne u Beogradu, nego u Ivanjicu, gde prisustvuje Nušićijadi", navedeno je u tekstu.

Partizan je posle debakla u Danskoj pred bolnom eliminacijom iz Evrope i realnost je da će od sledeće nedelje do kraja sezone igrati samo mečeve u granicama Srbije. Milošević (49) sedeo je na klupi Partizana od marta 2019. godine do 1. septembra 2020. godine i u tom periodu izborio evropsko proleće sa crno-belima u Ligi Evrope i osvojio Kup Srbije. Potom je vodio Olimpiju iz Ljubljane, ali se u njoj zadržao dosta kraće, samo 16 utakmica u periodu od juna do oktobra 2021. godine.

HOĆE DA IGRA KAO KLOP

FK Partizan Savo Milošević se pozdravlja sa igračima Partizana

Da li će sledeće nedelje, pred revanš protiv Nordšjelanda, početi njegov drugi mandat u Humskoj? On je u više navrata govorio o tome kako je želeo da njegov tim igra. "U Partizanu i Olimpiji nisam imao dovoljno vremena da primenim svoju filozofiju za koju bih rekao da je najbliža onome što radi Jirgen Klop. Pokušavao sam to da primenim i u jednom i u drugom klubu i neću od toga odustati ni u budućnosti. To je ofanzivan fudbal sa brzom pas igrom i brzom reakcijom", kazao je Milošević.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija NEĆU VIŠE DA ĆUTIM: Trener Partizana Savo Milošević isključen na derbiju u Novom Sadu