Svi događaji
Od najnovijeg
23:42

Kraj konferencije za medije

Konfrerencija zta medije je završena. 

23:42

Kraso trebalo da počne?

"Ovo je tek druga utakmica, naravno hteli smo da pobedimo i uzmemo tri boda. Nije sve izgubljeno, u dve utakmice protiv Lajpciga može svašta da se desi. Svi igrači sa klupe su bili odlični - Kraso, Olajjinka, Katai i Lučić. Ne mislim da smo izgubili utakmicu u sredini terena. Kvan, Stamenić i Ivanić su igrali jako snažno, možda je samo prvi gol došao iz sredine. To sve moramo da popravimo", rekao je trener Crvene zvezde. 

23:40

Bahar o izmenama!

"Trebalo je da igramo bolje tokom cele utakmice. Kada vodfimo trudimo se da igramo pametnije. Probali smo u drugom poluvremenu, ali nakon gola moramo da trčimo. To nije blo dobro, slažem se. Igrači sa klupe su dobro odradili posao. Oni su u stanhju da promene situaciju,. Posebno igrač kao Katai koji nije igrao puno on nam je pomogao. Nakon toga smo imali i puno promašaja",. rekao je on. 

23:38

Barak o početku drugog poluvremena

"Rekao sam već da treba da igramo bolje, da napadamo, ali ponekad se ima osečaj da se treba povući i tu smo bili kažnjeni sa drugim golom Došlo je do toga da skoro pobedimo, ali nije bilo dovoljno Ali takva je igra. "

23:21

Evo ga i Bahar!

"Nismo dobro počeli drugo poluvremenu. Tražio sam od igrača da igraju visoko i da pritiskaju protivnika. Primili smo nesrećno gol, ali to je fudbal i to je utakmica. Srećan sam igrom u poslednjih 30 minuta. Igrali smo do kraja, mogli smo i da pobedimo. Nisam zadovolja n jer nismo pobedili u utakmici koju smo trebali da pobedimo. Ovo je fudbal, nekada vam nedostaje i malo sreće da napravite razliku. imali smo dobre šanse posebno pred kraj meča. Publika nas je nosila tokom loših momenata na meču posebno", rekao je Barak Bahar. 

23:19

Mora da se menja...

"Hteli smo da pobedimo, to je naš grad, naš stadion... Hteli smo da pobedimo, ali smo nažalost uzeli samo bod,. Ima još četiri utakmice i borićemo se", dodao je Dragović pa prokomentarisao lošu igru na početku drugog poluvremena: 

"Kad bih znali mi bi to promenili. Teško je da se ovako rano to analizira. Ali moramo to da promenimo i da naučimo iz toga!"

23:18

Evo i Dragovića

"Dali smo na kraju gol i dobro je da smo dobili makar bod. Bili smo bolja ekipa, šteta što smo rano primili gol na početku drugu poluvremena. To nas je malo ubilo, ali opet vratili smo se. Na kraju smo mogli da gubimo 3,1m napadač Jang Bojsa je imao veliku šansu glavom, tako da ćemo na kraju da uzmemo makar taj bod", dodao je Aleksandar Dragović. 

23:18

Prvi se javio igrač utakmice

"Sada se zahvaljujem igračima i treneru. Imam asistenciju i gol i vrlo sam zadovoljan zbog toga. Srećan sam što sam prvi put u kartijeri izabran za igrača utakmice u Ligi šampiona", rekao je Osman Bukari. 

23:16

Čekamo da se pred medijima pojavi Barak Bahar!

Crvena zvezda je igrala nerešeno 2:2 sa Jang Bojsom, a sada čekamo konferenciju za medije.