Legendarni francuski fudbaler Tjeri Anri seo je nedavno na klupu mlade reprezentacije Francuske i dobro mu je krenulo pobedom protiv Slovenije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025, a i u drugoj proveri će svratiti na Balkan. Mlade Francuze očekuje meč sa Bosnom i Hercegovinom u petak od 18.30 na "Grbavici" u Sarajevu, a ono što je interesantno je da Anri ima i te kako veze sa ovom zemljom.

Anri je već 15 godina sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić, ćerkom slavnog hirurga Nebojše Rajačića, koja je rođena u Sarajevu 1986. godine, pa je na konferenciji za medije bio upitan baš za nju. Nije mu se previše pričalo na ovu temu, više je želeo da govori u fudbalu, ali je ipak popustio.

"Nećemo se puno baviti ovim pitanjem, ali znam zašto sve to zanima. Moja deca su i Bosanci i Hercegovci i Francuzi. Dolazio sam i pre u BiH, a i večeras najverovatnije treba da odem kod svekra i svekrve, ali želeo bih da ostanem na tome", rekao je Anri.

Profimedia Slavni francuski fudbaler u vezi je sa srpskom manekenkom.

Anri je inače došao sa vrlo jakim timom u Sarajevo, pa su tako u moćnom timu Francuske i skupoceni napadač Lansa Eli Vahi, koga su ovog leta platili 30 miliona evra, potom talentovani Rajan Šerki iz Liona, pa Lesli Ugočukvu iz Čelsija, Matis Tel iz Bajerna, Varen Zair-Emri i Bredli Barsola iz Pari Sen Žermena...

BONUS VIDEO:

Fudbalska revolucija u Kataru 2 MONDO/Milutin Vujičić