Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović je posle meča sa Lajpcigom je na pitanje da li je tim verovao u preokret i pobedu odgovorio vrlo jasno - zato su i došli u Nemačku!

"Naravno da smo verovali od prvog minuta, zato smo i došli tu. Došli smo da pobedimo, ne da vidimo stadion i Nemačku. Ipak opet smo primili tri gola, ali borili smo se", rekao je on, pa se osvrnuo na to šta je nedostajalo našem timu da dođe do boljeg rezultata: "Golovi su nedostajali. Mi smo dali jedan oni tri. To je Liga šampiona i moramo da naučimo iz toga. Lajpcig je pobedio i Bajern, nije to slab proitivnik. Oni su jak protivnik i tako kako smo izgledali na njihovom stadionu svaka čast."

Posle pobede svog tima oglasio se i Dani Olmo, ofanzivni vezista koji je trećim golom na meču rešio duel. S obzirom da je dugo igrao u Dinamu, dobro se razumeo sa srpskim novinarima. 

"Hvala puno na čestitkama, jako smo srećni zbog pobede. Oni su imali neke šanse u kontranapadu, jer smo mi previše gubili lopte na početku. Na kraju smo se dobro branili i dali smo tri gola. Primili smo taj jedan gol, ali na kraju smo srećni zbog pobede", naglasio je on. 

BONUS VIDEO: 

Navijači i igrači Crvene zvezde posle utakmice u Lajpcigu MONDO/Dušan Ninković