Mirko Ivanić je bio motor Crvene zvezde u porazu od Lajpciga 3:1. a vezista crveno-belih je nakon utakmice rekao da nikako ne može da bude zadovoljan rezultatom. Što se tiče samog meča, stručni štab je dobro pripremio meč, sve što su videli na terenu igrači Zvezde su očekivali, ali...

"Rezultatom ne možemo da budemo zadovoljni. Očekivali smo ovakvu utakmicu, da ćemo imati naše prilike, da će oni grešiti na svojoj polovini. Oni su svoje šanse iskoristili, mi naše nismo. Videli smo da možemo i ostaje žal što nismo uzeli bar bod. U Beograd nosimo to da možemo da igramo i sa ovakovom ekipom", rekao je Ivanić posle meča. 

Složio se da je tim jako loše ušao u meč, ali smatra da je igrom u drugom delu njegov tim mogao i da odvede meč u potpuno drugom smeru. "Jako smo loše ušli u utakmicu, možda smo ih previše respektovali. Kaznili su odmah naše greške. Kasnije smo imali naše prilike i mogli smo da odvedemo utakmicu u našu korist i stvarno smo se borili i dali smo sve od sebe", završio je Ivanić. 

undefined Red Bul Lajpcig Crvena zvezda

 BONUS VIDEO: 

Navijači i igrači Crvene zvezde posle utakmice u Lajpcigu MONDO/Dušan Ninković