Mladi fudbaler Čukaričkog Vojin Serafimović (18) doživeo je jezivu povredu na meču 13. kola Superlige protiv Vojvodine (2:2). Krajem prvog poluvremena se sudario sa protivničkim napadačem Normanom Kembelom i ostao je da želi na zemlji. Odmah je kapiten Marko Docić pritrčao i izvadio mu jezik iz usta, potom je lekarska ekipa ušla na teren, ali i fudbalerova majka koja je utrčala zbog straha za život svog sina.

Srećom, sve se dobro završilo. Serafimović je prevezen u Urgentni centar gde mu je stavljeno pet kopči, a nakon svega objašnjava da se gotovo ničega ne seća: "Uh, kakvo veče. Sećam se utakmice do recimo milisekundu pre nego što sam se sudario sa protivničkim igračem. Naredno sećanje mi je - budim se u ambulantnim kolima", rekao je mladi igrač za "Informer".

"Onda gledam oko sebe, pokušavam da shvatim gde sam, šta se desilo. Vidim doktore i moju mamu. Onda pogledam, vidim da sam u sredu i skontam da se nešto desilo na utakmici. Video sam posle na snimku da sam ja nešto pokušao da ustanem, ali to mi je sve jedna velika rupa", naglasio je talentovani štoper Čukaričkog koji ističe da nije ni video Kembela, dok tek kada je pogledao snimak sudara - počela je da mu se vraća film.

MN Press Čukarički Vojvodina povreda

Doktori su obavili sva ispitivanja, tako da Serafimović nije imao nikakvo unutrašnje krvarenje, pušten je kući, ali mu je ipak savetovano da nekoliko dana odmori i tek onda počne da trenira. "Žao mi je što sam uplašio ljude oko sebe, najviše svoju majku. Mogu da zamislim kako je to njoj delovalo. I ja bih se uplašio da se nekom od mojih saigrača desilo. Ovako, miran sam, oporaviću se i to je to. Dobio sam ni sam ne znam koliko poruka. Hvala svima koji su brinuli za mene", zaključio je Serafimović na kraju razgovora.

BONUS VIDEO:

Čukarički - Crvena zvezda 2:1, Adentunđi Arena Sport