Barak Bahar je želeo da od ove zime dobije pojačanje na mestu levog beka, rukovodstvo je izabralo Kaija Vagnera i činilo se da je sve dogovoreno, međutim nakon otkaza koji je dobio Izraelac - sve se promenio. Vladan Milojević je imao drugačije zahteve od uprave Crvene zvezde i prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića istakao je da mu nije potreban novi levi bek, tako da je transfer Vagnera stopiran.

Za njega je bilo interesovanja Rendžersa i Marseja, takođe je i Zvezda bila konkretna i želela je fudbalera kome je istekao ugovor sa Filadelifjom, međutim na kraju potpuni obrt. Iako se očekivao povratak u Evropu, Vagneru se dopalo u Filadelfiji i odlučio je da produži ugovor sa ovom ekipom iz MLS-a.

Interesantno je da će Vagner ostati do 2026. godine u Filadelfiji, uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci, što će reći da bi mogao da "sastavi" čak osam godina u ovom američkom klubu. Prethodnih godina bio je jedan od najboljih fudbalera MLS-a, postavio je i rekord kada je u pitanju broj asistencija za jednog defanzivca, pa ne čudi što je bilo interesovanja. Ipak, čudi da je na kraju ostao u SAD.

Što se tiče Crvene zvezde, ona veruje Milanu Rodiću, odnosno prvom timu je pridružen mladi Viktor Radojević za koga se veruje da bi po levoj strani mogao da bude ono što je Kosta Nedeljković po desnoj.

BONUS VIDEO:

Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde MONDO/Dušan Ninković

(MONDO - M.V.)