Napadač Crvene zvezde Žan-Filip Kraso dao je lep gol za reprezentaciju Obale Slonovače na afričkom Kupu nacija. On je u prvoj utakmici turnira koji organizuje njegova zemlja bio strelac u meču protiv Gvineje Bisao tako što se sjajno snašao u kaznenom prostoriju gostiiju. Iznenadio je sve i oduševio navijače. Pogledajte taj gol:

Žan Filip Kraso Obala Slonovače X/تغطيه AA

Za razliku od Crvene zvezde, gde je pod vođstvom prethodnog trenera Baraka Bahara prolazio uspone i padove dok mu je Izraelac neuspešno nalazio mesto i formu, on u reprezentaciji igra konstantno dobro. Novi trener Zvezde Vladan Milojević sigurno prati kako Francuz Žan-Luj Gaset stavlja Krasoa na mesto najisturenijeg napadača, a on mu za to uzvraća golovima od prve utakmice na važnom turniru.

Kraso je došao u Zvezdu prošlog leta iz Sent Etjena, isprva igrao sjajno u tandemu sa Piterom Olajinkom, ali kako je tim Baraka Bahara klizio u lošu formu i turbulencije, tako ni Kraso nije davao ono što može. Da li će Milojević znati da ga iskoristi?

U svakom slučaju, Kraso neće biti sa Zvezdom na pripremama na Kipru zbog obaveza sa reprezentacijom, a Kup afričkih nacija traje sve do 11. februara, pa bi u slučaju da njegov tim ode do kraja on došao tek na početak takmičarskih utakmica crveno-belih.

Profimedia, MN Press Žan Filip Kraso

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Žan Filip Kraso posle promašaja u meču Crvene zvezde i Jang Bojsa Kurir