Raspucani Dušan Vlahović vodio je svoj Juventus do boda u prvenstvenom meču protiv Empolija - postigao je gol i na tom susretu, svoj 12. u tekućoj sezoni Serije A. Vlahoviću je to bio sedmi gol na poslednjih šest utakmica, a u strašnu formu ušao je baš pred svoj 24. rođendan. Dušan danas proslavlja rođendan, pa se na društvenim mrežama oglasila i njegova devojka Vanja Bogdanović koja se ne pojavljuje često u javnosti.

Dušan i Vanja se poznaju još iz tinejdžerskih dana, njihove porodice su u prijateljskim odnosima, a oni su nekoliko puta pokušavali da budu zajedno. Turbulentna veza sada je u svojoj najlepšoj fazi, o čemu govori i zajednička fotografija kojom je Vanja čestitala Dušanu rođendan. Ona je ubrzo postala hit na internetu među navijačima italijanskog kluba, koji tvrde da je devojka "kriva" za strašnu formu srpskog napadača.

Vlahović je od leta 2023. godine ponovo u vezi sa Vanjom Bogdanović, a navodno su se njih dvoje sasvim slučajno sreli na letovanju. Tih dana su se na internetu pojavljivale fotografije srpskog napadača u društvu nepoznatih devojaka - na jahti i na skuteru kojim ih je vozio po moru, ali je Vlahović zapravo veoma brzo rešio da se "smiri" i vrati prvoj ljubavi.

Pre veze sa atraktivnom Beograđankom, Dušan Vlahović imao je dve veze sa italijanskim lepoticama o kojima su pisali svi mediji dok je on nastupao za Fiorentinu. Dušan je prvo bio u vezi sa Marijasole Polio, glumicom i tiktokerkom koja je veoma poznata. Mnogo više pažnje privukla je informacija da je raskinuo sa njom i da je smuvao Karolinu Stramare, nekadašnju Mis Italije i jednu od najlepših žena u zemlji!

Karolina je kasnije završila u zagrljaju Pjetra Pelegrija - bivšeg dečka Mihine ćerke - a Dušan se nakon raskida vratio svojoj tinejdžerskoj ljubavi. Ovog puta uspešnije nego u prethodnim pokušajima da budu zajedno. Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare:

Instagram/carolinastramare_/Printscreen Karolina Stramare

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Dušan Vlahović gol protiv Empolija Arena Sport