Zlatan Ibrahimović ponovo se pojavio na Sanremu i zasenio sve. Švedski fudbaler, koji je svojevremeno pevao na tom kultnom festivalu sa Sinišom Mihajlovićem, izašao je u utorak na scenu i opet napravio šou. Ovog puta orkestar ga je dočekao pesmom Lepe Brene "Luda za tobom".

Prošlog puta, on je na Sanremu dočekivan pesmom Nade Topčagić "Jutro je", koja je potom puštana i na utakmicama Milana, pevala mu je pevačica i lično tu pesmu na rođendanu, a sada su mu domaćini odabrali drugi folk-hit. "Maestro, muzika", rekao je Zlatan Ibrahimović, na šta je orkestar zasvirao hit Lepe Brene.

"Dosta, sad je dosta sa tom stvari, kad kažem 'dosta', onda je dosta", govorio je voditelj, na šta se Ibrahimović predstavio publici u svom stilu, rečima: "Šta dosta? Samo ja mogu da kažem 'Dosta'". Voditelj ga je srdačno dočekao i pitao ga "Šta radiš ovde?", na šta mu je Ibra uzvratio: "Šta ti radiš ovde!?" Poslušajte tu scenu i pesmu:

Zlatan Ibrahimović ovog februara je u Sanremu kao fudbalski "penzioner", jer je završio karijeru prošle godine, mada je i dalje aktivan u svom klubu, Milanu. U Italiji ima status velike zvezde i nakon što je ostavio fudbal i pogledajte kako je dočekan na festivalu u utorak

www.imagephotoagency.it / imago stock&people / Profimedia, Terenghi/Pool Sanremo / ipa-agen / IPA / Profimedia Zlatan Ibrahimović

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Zlatan Ibrahimović na koncertu Instagram/iamzlatanibrahimovic