Kristijano Ronaldo od dolaska u Saudijsku Arabiju ne može da sa svojim Al Nasrom pobedi najvećeg rivala Al Hilal za koji igraju srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić. Tako je bilo i ovoga puta pošto je u meču Kupa Rijada, koji se vodi kao nezvanična utakmica, Al Hilal pobedio 2:0 golovima Milinković-Savića iz 17. i Al Davsarija iz 30. minuta, a Ronaldo je bio frustriran kao da je u pitanju finale Lige šampiona.

Tako je čitav meč ulazio u polemiku sa navijačima, pričao sa onima na tribinama, a dok je odlazio u svlačionicu - jedan od navijača je pred njega bacio dres Al Hilala. Ronaldo je brzo pokupio dres sa zemlje i potom njime obrisao svoje genitalije, što se vidi na snimku koji je zabeležilo više navijača. Pogledajte skandalozan snimak:


Za sada nije poznato čiji je tačno dres u pitanju, ali malo je reći da se Ronaldo obrukao i da će zbog ovog poteza morati da se izvini, pošto fudbalskoj legendi nikako ne priliči da se ovako ponaša zbog poraza.

Uz to, Ronaldo je bio besan i na američku sutkinju Tori Penso koja je bila angažovana za ovu utakmicu, tako da je više puta s njom ulazio u polemiku, pa je u jednom trenutku čak i "terao" s terena. Bio je besan jer mu je dala žuti karton zbog toga što je previše protestovao, pa je ispucao i loptu u publiku.


BONUS VIDEO:

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće Instagram

(MONDO - M.V.)