Ne staje Dušan Vlahović! Nakon što je postigao gol u trećem minutu meča uspeo je da u 32. minutu doda još jedan pogodak za Juventus protiv Frozinonea! Ponovo je asistent bio Veston Mekeni, ponovo je Vlahović bio u jako teškoj situaciji sa velikim brojem igrača oko sebe, ali mu to nije smetalo. 

Sa 15. golom ove sezone izjednačio je i tako postigao gol na trećem uzastopnom meču protiv Frozinonea! Iako je Okoli bio tačno ispred njega, a nekoliko fudbalera rivala okolo, našao je prostora da uputi udarac reprezentativac Srbije.

Precizno je ciljao, uspeo je da nađe tačno toliko prostora da kroz šumu nogu prođe lopta do mreže i ponovo je vratio "staru damu" u meč.Pogledajte ovaj pogodak: 

Ipak nisu ova dva gola donela prednost Juventusu koji je na svom terenu uspeo vrlo brzo da primi dva gola. Prvo je snažni napadač iz Maroka Čedira izjednačio na 1:1 u 14. minutu, a zatim je Brešanini na asistenciju Haruija uspeo da postigne pogodak za 2:1.

Ipak nije dozvolio Dušan Vlahović da njegov tim gubi pa je tako na poluvremenu bilo 2:2 nakon 14. i 15. gola u Seriji A ove sezone. Ove sezone je jedini bolji strelac od Vlahovića Lautaro Martinez sa 20 golova, ali u kakvoj je formi Dušan ne bi bilo čudo da ga sustigne do kraja takmičarske godine. Pogledajte opet ovaj pogodak: 

X/Juventus News Live/Screenshot Vlahović gol

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: