Videli smo užasne scene u Turskoj na meču Trabzona i Fenerbahčea. Nakon pobede Fenera jedan od navijača je sa sečivom u rukama krenuo na Dušana Tadića i saigrače, a dok se veći deo tima Fenera obrušio na napadača hrvatski golman Dominik Livaković je rešio da je najpametnije da pobegde. Ipak, izgleda da nije bilo. 

Dok je utrčavao u tunel i pokušavao da se spasi jedan od domaćih navijača ga je snažno udario u glavu. Već je tada Livaković bio povređen pošto ga je predmet koji ga je pogodio sa tribina zakačio i raskrvario. Sa leđa je udario huligan Livakovića, a videli smo i da je skočio i iz sve snage je sa obe ruke opalio golmana reprezentacije Hrvatske direktno u glavu. 

Videćemo kakve će sve ovo imati posledice. Godinama se vlasti u Turskoj bore sa huliganima, dugo je ulaz na mečeve bio dozvoljen samo deci i ženama, ali to nije pomoglo. Pogledajte novi snimak napada na Dominika Livakoića i tim Fenerbahčea: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:  

Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti Instagram