Svi događaji
Od najnovijeg
20:48

KRAJ MEČA - 3:0!

Crvena zvezda je savladala Vršac i plasirala se u polufinale Kupa Srbije!

MN Press CRVENA ZVEZDA protiv OFK VRSAC

20:41

83. minut - I Milosavljević!

Prilika za još jednog mladog momka da dobije minute u prvom timu. Veljko Milosavljević će u finišu igrati umesto Milunovića.

20:40

82. minut - GOL, Bukari, 3:0!

Gelor Kanga je izveo korner sa leve strane, nemanja Milunović glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je Osman Bukari uspeo da loptu spakuje u mrežu.

20:38

79. minut - Izmene kod gostiju!

Trener ekipe iz Vršca časti svoje mlade fudbalere. Na terenu su golman Mirko Stevanović koji je rođen 2005. godine i štoper bojan Pajović koji je rođen 2007. godine! On će tek krajem septembra napuniti 17 godina.

20:36

Gol Endiajea!

Ovako je cRvena zvezda duplirala prednost protiv Vršca:

20:34

76. minut - Izmena!

Poslednjih petnaestak minuta na terenu će provesti i mladi Andrija Maksimović, "Zvezdin Mesi", jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera.

20:30

73. minut - Mijailović, 2:0!

Dugo je Zvezda gradila akciju, a na kraju je srđan Mijailović imao priliku za šut. Njegov udarac je izblokiran i zato je otišao pored gola, u novi korner za crveno-bele. Ipak, nije bilo opasnosti za Vršac.

20:24

65. minut - GOL, Endiaje, 2:0!

Mat u četiri poteza. Milunović je glavom otklonio opasnost pred golom, Mijailović loptu gurnuo po liniji u prostor za Bukarija, a krilni napadač u kaznenom prostoru našao Endiajea. Senegalski napadač pogodio je nakon što je izdržao duel sa defanzivcem, pa je Zvezda duplirala prednost.

Crvena zvezda Vršac uživo prenos Arenasport livestream Kup Srbije
MN Press 

20:17

59. minut - Izmene!

Nakon veoma mirnih 15 minuta na početku drugog dela meča, Vladan Milojević pravi još dve izmene i šalje na teren tešku artiljeriju. Umesto Krasoa i Sremčevića na terenu su Osman Bukari i Šerif Endiaje.

20:03

46. minut - Nastavljamo!

Trener Vladan Milojević napravio je izmenu na poluvremenu. Umesto Mimovića na terenu je Gelor Kanga, što znači da će Srđan Mijailović preći na mesto desnog beka.

20:00

Gol Kataija!

Pogledajte pogodak kojim je Zvezda došla do prednosti:

19:47

Poluvreme - 1:0!

Fudbaleri Crvene zvezde imaju prednost protiv OFK Vršca, pošto je Aleksandar Katai već na početku meča zatresao mrežu gostiju.

19:42

41. minut - Kraso, 1:0!

Odlčnu priliku je propustio Kraso, a njegov udaradc sa šest-sedam metara udaljenosti izblokirao je Aleksandar Lazevski. Tražili su penal igrači Crvene zvezde, ali neće biti dosuđena najstroža kazna - igra se dalje.

Crvena zvezda Vršac uživo prenos Arenasport livestream Kup Srbije
MN Press 

19:29

29. minut - Terzić, 1:0!

Probao je defanzivac Vršca da ugrozi gol Crvene zvezde nakon kornera, ali njegov udarac glavom nije bio precizan.

19:19

Petorica bonusa!

Iako u Kupu Srbije nema pravila o bonusima, odnosno igračima mlađim od 21 godine, Vladan Milojević je odlučio da na teren pošalje Ognjena Mimovića, Viktora Radojevića, Marka Stamenića, Jovana Šljivića i Uroša Sremčevića.

19:07

6. minut - GOL, Katai!

Nastavlja se sjajna golgeterska forma Aleksandra Kataija. Sjajno je "Magiko" pogodio sa ivice kaznenog prostora, nakon brze akcije koju su organizovali fudbaleri crveno-belih.

Crvena zvezda Vršac uživo prenos Arenasport livestream Kup Srbije
MN Press 

19:01

1. minut - Počinjemo!

Utakmica između Crvene zvezde i Vršca počela je na stadionu Rajko Mitić. dok se ne zagreje situacija na terenu da napomenemo kako je u istom trenutku završen meč Čukaričkog i Vojvodine.

Nakon 1:1 u prvih 90 minuta meča pristupilo se izvođenju penala, a Vojvodina je bila bolja. Promašio je Nemanja Milojević - sin Zvezdinog trenera - u prvoj seriji, a zatim i bivši fudbaler Zvezde Vukašin Jovanović u petoj seriji, pa je vojvodina sa 4:3 prošla u polufinale.

18:40

Prvi međusobni meč!

Crvena zvezda i OFK Vršac nemaju zvaničnih susreta u svojoj istoriji. Ovo će za oba tima biti prilika da ispišu istoriji, a ne treba ni pominjati koliki bi uspeh za goste bio plasman u polufinale Kupa Srbije.

18:30

OFK Vršac!

Među osam timova u završnici Kupa Srbije našao se samo jedan član Prve lige Srbije, ekipa Vršca. Trenutno u drugoligaškom karavanu tim iz Banata zauzima 11. poziciju i boriće se za opstanak, odnosno da izbegne ispadanje u Srpsku ligu grupa Vojvodina.

Najpoznatiji igrač u timu je kapiten Aleksandar Lazevski, koji polako privodi kraju igračku karijeru. Uporedo sa obavezama na terenu nekadašnji fudbaler Partizana je i predsednik OFK Vršca, što dovoljno govori o njegovom značaju za klub i tim. 

18:10

Zvezda brani trofej!

U poslednje tri godine Kup Srbije osvajao je samo jedan tim - Crvena zvezda! Dva puta su crveno-beli bili bolji od Partizana u meču za trofej, a prethodne sezone savladali su Čukarički. Taj meč obeležio je sjajan pogodak Marka docića, ali i preokret koji je režirao Aleksandar Pešić.

17:50

Sastavi!

Crvena zvezda: Popović - Mimović, Dragović, Milunović, Radojević - Mijailović, Stamenić - Kraso, Šljivić, Katai - Sremčević.

OFK Vršac: Nović - Terzić, Dijuf, Stojković, Lazevski - Lainović, Milivojević, Čejić, Todorović, Žunić - Rikelme.

17:45

Svi parovi četvrtfinala!

Mečevi ove faze igraju se u sredu i četvrtak, a pobednici idu u polufinale:

  • Partizan - Voždovac 1:1 (4:3 penalima)
  • Čukarički - Vojvodina 0:0 (poluvreme)
  • Crvena zvezda - Vršac
  • Radnički KG - Novi Pazar (četvrtak, 16:00)
17:25

Dobar dan!

Nastavljamo sa današnjim praćenjem utakmica u četvrtfinalu Kupa Srbije - nakon što je Partizan izborio plasman u polufinale pobedom nad Voždovcem boljim izvođenjem penala, u tekstualnom prenosu ćemo se posvetiti utakmici Crvene zvezde i FOK Vršca, jedinog drugoligaša preostalog u takmičenju. Meč počinje u 19:00, a vi ostanite uz MONDO.