Haos uoči večitog derbija, navijači Crvene zvezde i Partizana imali su fizički obračun. Na Instagram stranicama "Moj Beograd" i "Serbia live" objavljeni su snimci na kojima se vidi da je došlo do tuče između pristalica dva kluba.

Na snimku se takođe vidi i da je policija došla na lice mesta i da je uhapsila veliki broj huligana. Večiti derbi igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova. "Tuča navijača, čula se i rafalna pucnjava kod Vukovog spomenika. Narod beži, policija pristiže", stoji u objavi. Na drugom snimku vidi se i da je policija stigla i da je dosta huligana uhapšeno.

Dan pre meča trener Partizana Igor Duljaj imao je molbu za navijače, ali to nažalost nije uslišeno. "Molimo vas da sve bude kako treba i da prođe u najboljem redu. Gledao sam odbojkaški meč, atmosfera je bila sjajna, sa dosta mladih, biće dosta dece i na 'Marakani', bez obzira na boju dresova. Čuvajte svakoga pored vas, to su naši prijatelji, rođaci, želimo da utakmica prođe bez incidenata", rekao je Duljaj na konferenciji.

Pred 173. večiti derbi Zvezda je prva na tabeli sa 77 bodova, 7 više od Partizana. Crveno-beli bi pobedom praktično potvrdili osvajanje titule, dok bi sa tri boda crno-beli mogli da se vrate u trku za titulu.

Pogledajte snimak:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Šerif posle večitog derbija Kurir