Pomoćni trener Partizana Albert Nađ završio je u Urgentnom centru na dan derbija i bilo je neizvesno da li će voditi ekipu protiv Crvene zvezde u 173. večitom derbiju od 18 časova! Kada je ekipa stigla na stadion "Rajko Mitić", TV Arena sport javila je da je prvom pomoćniku suspendovanog Igora Duljaja bilo loše, da je morao da bude hospitalizovan i da će crno-bele ipak vodit Bojan Zavišić, takođe član stručnog štaba.

Ipak, Nađ je potom došao na stadion Zvezde!

Bilo je dosta neizvesnosti prethodnih dana oko toga ko će voditi Partizan nakon što je UIgor Duljaj bio suspendovan zbog žutog kartona protiv Čukaričkog. Posle toga se navodno dogodio i sukob između Duljaja i Nađa u Sportskom centru "Teleoptik, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura potom je potvrdio da su sve nedoumice otklonjene i da će Nađ definitivno sedeti na klupi "Marakane" kao trener.

Međutim, to se neće dogoditi jer nekadašnjem igračkom asu crno-belih nije bilo dobro, pa je Partizan u poslednjem trenutku ipak promenio trenera za današnji meč. Igor Duljaj biće na stadionu i komuniciraće telefonom sa članovima stručnog štaba.

Pratite tekstualni prenos derbija Zvezda - Partizan uz MONDO.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Igor Duljaj, Milan Ilić, Čukarički, Partizan Kurir