Svi događaji
Od najnovijeg
21:12

Gotova je konferencija Alberta Nađa

Albert Nađ
Dusan Milenkovic/ATAIMAGES 

21:12

"Partizanova deca znaju šta je derbi"

"Mora bolje u sredu, naravno da je derbi specifična utakmica, pogotovo za igrače Partizana, koji znaju šta znači ta utakmica. Ranije kad izgubiš od Zvezde, teško ti pada što treba da čekaš tri-četiri meseca. Svi smo mi drugari, mnogo je tu peckanja među nama u Zvezdi i Partizanu, sada moramo da trpimo do srede, a u sredu da pobedimo da to prođe"

21:11

"I Kineski zid ako treba!"

"Čitao sam posle Siti - Real Madrid, da li je to bila Anćelotijeva genijalnost... Ako te natera protivnik, treba da se braniš svim silama. Postavio bih Kineski zid ako je potrebno. Anćeloti je u polufinalu, a Gvardiola u četvrtfinalu, sa milijardama u džepu. Znali smo da Zvezda ima dominantan, možda i brži vezni red od našeg, ali smo uspeli da ga ugrozimo"

21:09

"Bravo za Severinu!"

"Timski rad izbacuje pojedinca, ajde što je dao gol Severina, već je uradio mnogo defanzivnih stvari. Vraćao se, pomagao Stojkovića. Imali smo neke tranzicije, polutranzicije u kojima smo ugrožavali Zvezdu. Mali Stepa? Svako dete Partizana hoće da zaigra u derbiju, nema veće radosti kad ga pobediš. A posle mu stisneš ruku, da li je pobedio zbog nekih drugih okolnosti, na to ne gledaš, već naravno da čekaš sledeći derbi, da možeš da ga pobediš"

21:07

"Suđenje? Ne interesuje me"

"Stalno se potencira to posle derbija, izgubio sam derbi, ne interesuje me to"

21:06

"U komunikaciji sa Duljajem"

"Imao je Duljaj komunikaciju sa par mojih saradnika, a kada imaš stručnoi štab, onda se dele mišljenja. Ponavljam, verovatno smo napravili neke greške i zato nismo ostvarili pobedu"

21:06

"Nikad ne napuštam bojno polje"

Bio je upitan Albert Nađ za povike Grobara da napuste teren posle 2:2. "Nikada ne napuštam i nisam pomišljao na to"

21:05

"Sreda? Ne znam šta da ti kažem"

"Mi smo treneri, igrači, šta će biti, stvarno ne znam. Nisam znao da je izdato saopštenje"

21:04

"Kad sam ovde, onda sam dobro"

"Kad sam ovde, onda sam dobro. Trenutno sam dobro, imao sam tu situaciju sa tim medicinski, kamenom u bubregu, koji mi je krenuo, pa sam zato došao ovdeu 17.30. Da pričam o nekoj ljubavi prema Partizanu, suvišno je. Ne znam da li je to potrebno kao motiv da igrači igraju protiv Zvezde, uvek imaš motiv protiv najvećeg rivala, pružili su maksimum, a da li je bilo dovoljno da pobedimo i ostanemo neporaženi, na kraju ispada da nije. Ponavljam, za mene je ovo daleka prošlost"

21:03

Prva poruka Nađa posle derbija

"Čestitam Zvezdi na pobedi, bio je interesantan derbi. Zvezda je iskoristila šanse, imala je još neke šanse u prvom delu, ali odigrali smo dosta dobru utakmicu. U određenimi momentima nismo bili skoncentrisani kako bi trebalo da budemo, ali ovo je već daleka prošlost, sreda je veoma blizu i spremamo se"!

20:56

Albert Nađ došao iz bolnice na derbi

Iako je imao problem sa kamenom u bubregu zbog kojeg je morao u Urgentni centar, Partizanov trener Albert Nađ došao je na "Marakanu" iz bolnice. On je zamenio suspendovanog šefa stručnog štaba Igora Duljaja

WhatsApp Image 2024-04-20 at 18.51.43(1).jpeg
MONDO/Stefan Stojanović 

20:55

Partizan hitno objavio saopštenje!

Crno-beli su naglasili da su "pokradeni", da je sudija Ilić "upropastio derbi" i najavili su da možda neće igrati derbi u polufinalu Kupa u sredu, takođe na Zvezdinom stadionu.

Gol Zvezda Derbi  (9).JPG
MN Press 

20:54

Crno-beli ljuti na sudiju Pavla Ilića

Žalili su se igrači Partizana na to što je sudija priznao gol Šerifa Endiajea za 2:2, tražili su da dosudi faul na kapitenu Svetozaru Markoviću pre tog udarca. Posle toga imali su primedbe i na jedanaesterac posle starta Nikole Antića na Osmanu Bukariju

Pogledajte Endiajevog gol za 2:2

Crvena zvezda Partizan gol Šerif Endiaje Arenasport 1/printscreen

20:52

Crvena zvezda je pobedila Partizan 3:2 u 173. večitom derbiju

U burnom okršaju "večitih" na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda je pobedila Partizan preokretom u završnici i golovima Šerifa Endiajea i Aleksandra Kataija iz penala.

Crno-beli su prethodno dva puta sticali prednost golovima Sameda Baždara i Ksandera Severine

Gol Zvezda Derbi  (3).JPG
MN Press