"Smejemo se u lice Zlatanu", "Ceo grad se raduje, nasmej se Zlatane", "Pošaljite Zlatanu poruku", samo su neki od transparenata koji su mogli da se vide na tribinama stadiona u Milanu kada je Inter golovima Hakana Čalhanoglua savladao Torino 2:0 i osvojio 20. titulu šampiona Italije. 

Navijači "nerazura" ne praštaju Zlatanu to što je proveo mnogo vremena u dresu Milana nakon perioda u Interu, a sada kada je dobio funkciju u klubu rešili su da ga direktno napadnu pri proslavi titule. Najupečatljiviji je ipak bio transparent na kome se vidi Zlatan Ibrahimović kako sedi, a okružen je igračima Intera koji stoje. 

Ovo je zapravo slika iz jednog 18+ filma i jasna je konotacija. Federiko Dimarko, Lautaro Martinez, Hakan Čalhanoglu, Nikolo Barela i Markus Tiram stoje, a Zlatan je nasmejan, a ispod stoji poruka da "može da n**ije trofej u d*pe". Pogledajte: 

Zlatan Ibrahimović je u Italiju došao 2004. godine kad aje potisao za Juventus, a onda je 2006. posle "Kalčopolija" napustio ekipu i proveo tri godine u Interu. Za Milan je igrao od 2010. do 2012, kao i od 2020. do 2023. i kraja karijere. Na kraju u Italiji ima tri titule sa Interom i dve sa Milanom, a dve sa Juventusom su mu zbog Kalčopolija oduzete. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić Instagram/iamzlatanibrahimovicc