Trener Crvene zvezde Vladan Milojević oglasio se nakon što su njegovi igrači doneli klubu sedmu titulu prvaka Srbije u nizu. Pobedom protiv TSC-a na "Marakani" 2:1, golovima Pitera Olajinke i Šerifa Endiajea, novi-stari prvak je i teoretski onemogućio drugoplasiranom Partizanu da ga ugrozi do kraja.

"Veoma težak meč, ali smo uspeli da upišemo velika tri boda koja smo želeli i tako osvojimo 35. titulu. Čestitam svim divnim navijačima koji su danas došli, ali i onima koji nas podržavaju širom sveta. Mislim da smo apsolutno zasluženo osvojili titulu. Sve to se desilo na najlepši mogući način, pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs i ovom prilikom bih ga čestitao svima onima koji ga slave. Imamo vremena da se odmorimo, da budemo sa našim porodicama, a onda od ponedeljka nastavljamo gde smo stali. Čeka nas utakmica u Lučanima, i tu tražim ozbiljnosti, kao i do kraja sezone u svakom meču. Imamo i finale Kupa Srbije. Cilj je da napredujemo, radimo i da pripremamo mlade igrače za novu sezonu", rekao je Vladan Milojević nakon meča.

Prilikom povratka u Zvezdu na polusezoni, on je očekivao da opet sa crveno-belima prvi prođe kroz cilj, kao i u prvom mandatu u sezonama 2017/18 i 2018/19. "Očekivao sam naravno. Sportista sam, verovao sam da uz dobar rad i trud možemo da postignemo sve ovo. Najlepša stvar na svetu je kad se borite za nešto i na kraju budete pobednici. Ponosan sam i drago mi je što smo svi zajedno dodali još jednu titulu voljenom klubu", podvukao je Milojević.

Zvezda će u preostala četiri kola gostovati Mladosti, dočekaće Radnički 1923, potom će gostovati Napretku i u poslednjem kolu će dočekati Čukarički, 25. maja. Posle toga, ekipa sa "Marakane" otići će na nekoliko nedelja predaha, a onda će se u junu okupiti na stadionu i početi pripreme za kvalifikacije za Ligu šampiona.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Danica Crnogorčević, Crvena zvezda, Zenit, Kaćuša Kurir