Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Vladimir Volkov novi je trener srpskoligaša PKB-a iz Padinske Skele. On će voditi ekipu u trećem rangu srpskog fudbala. "Poraz od Teleoptika u prošlom kolu bio je četvrti na poslednjih šest utakmica i prelomio da napravimo promenu. Zahvaljujemo se Nebojši Đuriću na dosadašnjem radu i postignutim rezultatima, on je bio i ostao naš veliki prijatelj, drugari smo iz kraja. Sjajno smo i sarađivali. Želimo mu mnogo sreće u daljoj karijeri, baš kao i Vladimiru Volkovu, koji sa nama čini novi, krupan korak na svom trenerskom osamostaljivanju", istakao je Dejan Stajić, predsednik PKB-a.

Vladimir Volkov već nekoliko godina se bavi trenerskim poslom, sedeo je u Superligi na klupi Radničkog 1923 iz Kragujevca kao deo stručnog štaba, a bio je u istom svojstvu i u Kolubari iz Lazarevca. Igračku karijeru završio je u leto 2020. godine u Borcu iz Banjaluke, a najdublji trag ostavio je u Partizanu, za koji se va velikim uspehom igrao od 2011. do 2015.

Vladimir Volkov
MN Press 

Kao i igračku karijeru, Volkov i trenersku počinje na levoj obali Dunava, jer je kao mladi fudbaler kretao u BSK-u iz Borče, beogradskom naselju nedaleko od Padinske Skele.



Standings provided by Sofascore

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Duljaj bodri Partizan u Areni kurir televizija