Fudbaleri Partizana nalaze se u katastrofalnom nizu rezultata, a Vojvodina je u četvrtak uveče nanela peti poraz (3:2) u nizu timu iz Humske. Pogodak Njegoša Petrovića u samoj završnici utakmice bacio je na kolena igrače i navijače Partizana, a jedan od stranaca u dresu crno-belih javio se na društvenim mrežama nekoliko sati posle utakmice.

Vezni fudbaler Leonard Ovusu iz Gane osetio je potrebu da se izvini navijačima zbog lošeg niza mečeva. Novajlija u taboru crno-belih istakao je sebe, a zatim i saigrače, kao krivce za stanje u kojem se Partizan nalazi ovog trenutka. Šampionska trka je izgubljena, crno-beli su eliminisani u polufinalu Kupa Srbije, a ugroženo je i drugo mesto u šampionatu jer se TSC opasno približio ekipi koju od nedavno vodi Albert Nađ.

"Želim da se izvinim svim navijačima i klubu u ovim teškim momentima. Nije bilo najbolje, ali moramo svi da iskoračimo još jednom, a posebno ja, nije ovo bilo najbolje vreme za nas, ali ćemo se vratiti i postavićemo ovaj klub tamo gde treba da bude", napisao je na svom Tviter profilu vezni fudbaler Partizana.

Leonard Ovusu je zimsko pojačanje Partizana, a u Humsku je stigao nakon igranja u Norveškoj. Tokom prolećnog dela tekuće sezone nastupio je na 14 prvenstvenih mečeva i dve utakmice Kupa Srbije, a još nema gol ili asistenciju u novom klubu. Istina, to i nije njegov posao pošto igra na mestu defanzivnog veznog i uglavnom kvari napade protivnika.



Standings provided by Sofascore

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Duljaj bodri Partizan u Areni kurir televizija