Trener FK Budućnost Podgorica Ivan Brnović podneo je krivičnu prijavu protiv "NN" lica zbog lažne otmice svoje ćerke! Prema izveštaju Radio-televizije Crne Gore, Brnoviću je neko zapretio da će mu baciti ćerku u potok ako ne donese 20.000 evra.

"Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dete na sigurnom, ali je jasno da su hteli da ga zaplaše i da mu učine život u najvećem crnogorskom klubu nepodnošljivim. Brnoviću je u sredu prećeno nakon treninga, a juče je, kako nezvanično saznajemo, trebalo da ima sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog jezivih pretnji", navodi javni servis Crne Gore.

Najuspešniji crnogorski klub već danima potresaju skandali, pa je prošle nedelje posle remija sa Sutjeskom i potencijalnog gubitka titule nastala i tuča među igračima. Golman Đorđije Pavličić tada je otvorenom pesnicom udario saigrača Igora Ivanovića i zbog toga je bio suspendovan tri meseca.

Uz to, suspendovan je i kapiten Petar Grbić (35), nekadašnji napadač OFK Beograda i Partizana, jer je burno reagovao na na odluku Brnovića da ga ne uvede u igru u završnici te utakmice, nakon što se zagrevao praktično čitavo drugo poluvreme. I to nije sve, jer su nakon meča navijači Budućnosti "Varvari" ušli u svlačionicu i "prevaspitavali" igrače i lomili intentar, javlja RTCG.



Standings provided by Sofascore

(MONDO - M.Š)