Roman Vajdenfeler (43) osvojio je sa Nemačkom Svetsko prvenstvo 2014. godine, dve titule sa Borisijom Dortmund u Bundesligi, igrao finale Lige šampiona 2013. godine sa Nevenom Subotićem... Otišao je u penziju 2018. godine, sad radi kao ambasador "milionera" i o njemu se ponovo priča.

Ovog ptua ne zbog terena, golmanskih bravura ili nekih sličnih poteza, već zbog života van terenu. Tačnije, zbog njegove bivše supruge Lise (37) sa kojom se razišao u novembru 2023. godine. Sada je otkriveno da se ona zabavlja sa fudbalerom Augsburga Arne Majerom (25). Vezni fudbaler je 18 godina mlađi od Romana. Ide mu i na terenu, gde se bori za mesto u Evropi sa timom, ali i van terena.

Roman i Lisa upoznali su se 2010. godine i imaju dvoje dece zajedno, Leonarda i Lunu. Prvi put su se razišli 2018. godine, pa su se pomirili dve godine kasnije, a od prošle godine su i definitivno prekinuli vezu. Inače, Lisa je od Majera starija 12 godina i za sada nema informacija o tome kako su se upoznali.

Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia, Anke Fleig/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia Roman Vajdenfeler sa Lisom

Spekulacije o njihovoj vezi počele su još krajem marta kada je Majer postigao gol u remiju protiv Kelna i to proslavio na zanimljiv način. Rukama je napravio slovo "L" kao znak proslave.

Što se braka tiče, Vajdenfeler i Lisa razišli su se samo šest meseci posle rođenja ćerke Lune. "Tačno je, nismo više zajedno, imali smo prijateljski rastanak. Shvatili smo da naš brak ne funkcioniše dugoročno. Deca su nam na prvom mestu i naravno da ćemo uraditi sve za njjih", rekao je Roman.

Inače, Majer se pre veze sa Lisom zabavljao sa nemačkom internet zvezdom Melisom Dejns. Posle njihovog raskida ona je započela vezu sa napadačem Borusije Menhengladbah Robinom Hakom i zajedno imaju dete. Mejer je ove sezone u Bundesligi odigrao 20 mečeva za Augsburg, dao je dva gola i upisao tri asistencije. Pre toga igrao je za Hertu i Bilefeld. Prošao je i sve mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, ali nije zaigrao u seniorskom timu.

Arne Majer
Eibner-Pressefoto/Bahho Kara / imago sportfotodienst / Profimedia 

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Fudbalska revolucija u Kataru 1 MONDO/Milutin Vujičić