Partizan nije uspeo da pobedi u Kruševcu. Nadoknadio je minus od dva gola i osvojio samo bod protiv Napretka (3:3). Ovakav ishod pravi dodatne probleme crno-belima pošto ga čeka velika borba za odbranu drugog mesta koje vodi u Ligu šampiona. Dosta problema u igri i to je vidljivo, već šest mečeva nije ostvario trijumf.

Posle remija je Albert Nađ, čovek koji je zamenio Igora Duljaja na "užarenoj" klupi, izneo svoje viđenje situacije. "Pre svega, mislim da smo dobro počeli utakmicu. Nismo ovoliko šansi imali u poslednjih pet-šet mečeva. Ne znam zašto smo imali veliki pad posle prvog i drugog gola. Čestitam Napretku na bodu", rekao je Nađ.

Osvrnuo se na promašaje. "Posle svega što se dešavalo na meču, bod nam znači, ali to nije ono što smo želeli i planirali kada smo krenuli u Kruševac. Koliko ja vidim sa strane, ekipa je u nokdauna. Pokušaćemo da se vratimo i da izađemo iz ovoga. Ovo ne traje poslednja dva kola, već duži period. Pre svega, navijačima bih poželeo da pruže podršku klubu."

MI/© MN press, all rights reserved Napredak Partizan

Bilo je određenih povika sa tribina, ali o tome nije hteo da priča. "Ne, ne, samo neka podržavaju klub i ove momke ,da vole svoj klub i njihovo iskazivanje ti hstvari, nemam problem sa tim. Shvatio sam u životu da ne može svako da vas voli", jasan je Nađ.

Njegov kolega sa klupe Ivan Stefanović bio je prezadovoljan ishodom. "Za mene je Napredak ovaj meč dobio i da je Partizan dobio sa 5:3 za mene bi Napredak dobio ovaj meč. Igrali smo bez devetorice igrača koji su igrali plej-of. Dobili smo neke nove momke iz omladinske škole i tome treba da težimo. Partizan je bio bolji, mi smo imali neke šanse. Možda je ishod najrealniji, ali i da smo izgubili za mene su pobedili", zaključio je Stefanović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Nađ sa igračima ispred svlačionice Kurir