Zbog lošeg stanja u Partizanu, bivši fudbaleri crno-belih su se organizovali i potpisali "Apel za spas Partizana" kojim traže ostavke svih u klubu. Na spisku je 79 bivših fudbalera Partizana, od "stare garde", preko legendi devedesetih, sve do onih koji su do skoro igrali u klubu. Dugo su trajali njihovi razgovori, pregovori, uopšte uobličavanje samog saopštenja i izlazak u javnost, a bilo je i onih koji nisu želeli da se "potpišu".

Neki se nisu slagali zbog tajminga, drugi zbog oštrine samog teksta, a treći su pak na drugi način odlučili da traže boljitak u klubu koji vole. Prema informacijama "Telegrafa", jedan od prvih koji se povukao iz čitave priče je bivši fudbaler i trener crno-belih Gordan Petrić, inače jedan od godinama najglasnijih kada je u pitanju kritika stanja u Humskoj.

Uz njega, učešće na spisku su otkazali i sledeći igrači: Zoran Bata Mirković, Slaviša Jokanović, Predrag Mijatović, Ivica Iliev, Veljko Paunović, Mladen Krstajić, Savo Milošević, Miroslav Đukić, Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Danko Lazović, Goran Stevanović, Aleksandar Stanojević, Slađan Šćepović, Ivan Tomić, Ljubinko Drulović, Nikola Damjanac i nedavno smenjeni trener Igor Duljaj, dok su se Stevan Jovetić i Stefan Savić mnogo ranije "isključili" iz svega.

Prema istom izvoru, kontaktirani su i pojedini zaposleni u klubu, ali su oni listom takođe odbili da potpišu. U pitanju su Rade Zalad, Ilija Zavišić, Marko Jovanović, Milan Smiljanić, Aco Trifunović, Milivoje Ćirković i Albert Nađ, kao i Ivica Kralj, sportski direktor čija se smena inače ne traži u saopštenju.

U međuvremenu, Partizan se oglasio saopštenjem (kažu jedinim na ovu temu) u kome su kao inicijatora čitave akcije označili svog bivšeg fudbalera Đorđa Tomića. "Apel za spas Partizana" smatraju punim laži i kleveta.

BONUS VIDEO:

Albert Nađ o odnosu igrača MONDO/Nikola Lalović

(Telegraf/MONDO/M.V.)