Od pakovanja osnovnih stvari do navijačke opreme, svaki detalj je važan da biste mogli maksimalno da se opustite i uživate u putu. Zato, sledi pet stvari koje obavezno treba da ponesete na putovanje do Mihnena i drugih destinacija širom Nemačke.


Za početak – osnovne potrepštine i nezaobilazna navijačka oprema!

Naravno, svaka priprema za putovanje počinje sa pakovanjem odeće i obuće. Obavezno spakujte odeću koju možete da oblačite u slojevima da biste prilagodili vaš outfit u skladu sa temperaturom u svakom trenutku, bilo da vam je toplo ili hladno i udobne patike i cipele. Ne zaboravite da u svoj kofer ubacite i osnovnu kozmetiku za ličnu higijenu (četkica za zube, pasta, šampon, sapun, dezodorans), kao i set lekova za prvu pomoć, vitamine i svoje redovne lekove, ukoliko ih koristite. Pored toga, obavezno spakujte i dresove, majice ili šalove u bojama naše reprezentacije, kako biste bodrili Orlove sa stilom.


Pasoš, pare, karte!

Spakujte sve neophodne važeće dokumente kao što su pasoš, lična karta,važeće putno osiguranje, potvrdu za rezervaciju smeštaja, karte za utakmice, novac i platne kartice i čuvajte ih na sigurnom, što će smanjiti rizik od gubitka ili krađe. Obavezno sačuvajte i QR kod za pristupačne FlixBus karte, koji, putem mobilnog telefona ili elektronske pošte, dobijate nakon što ih rezervišete. Nakon toga, sve što je potrebno jeste da budete na stanici samo 15 minuta pre polaska autobusa, zahvaljujući jednostavnom check-in procesu.


Punjači za pametne uređaje

Ne zaboravite da ponesete sve potrebne punjače za vaš mobilni telefon, tablet ili laptop, koji su vam potrebni kako za komunikaciju, tako i za zabavu tokom putovanja. Tokom putovanja, ne treba da brinete o tome da li će se vaša baterija od telefona ili laptopa isprazniti, jer FlixBus nudi utičnice za punjenje baterije i besplatan WiFi. Zato možete da se opustite, pratite sportska dešavanja ili bindžujete omiljenu seriju dok putujete do Nemačke.

Flix SE Group (12).jpg
Promo 


Sitnice koje će vam obezbediti dodatni komfor tokom putovanja

Važno je da ponesete i stvari koje će vam osigurati komfor tokom putovanja. Spakujte omiljene grickalice i vodu, kao i jastuk za putovanje koji će vam omogućiti da uživate u vožnji. Uz to, FlixBus ima udobna sedišta sa više prostora za noge, što će učiniti vaše putovanje još bezbrižnijim i lepšim.


I za kraj – dobra atmosfera!

Ne zaboravite ono najvažnije: da sa sobom ponesete dobru energiju kojom ćete da podržite srpsku reprezentaciju na EURO 2024! Uz savršenog saputnika kao što je FlixBus, dobru povezanost njegove zelene mreže i pristupačne cene karata, ostalo je još samo da spakujete kofer i krenete u novu fudbalsku avanturu!


O Flixu
Kompanija Flix nastoji da transformiše javni linijski prevoz nudeći održivu i pristupačnu opciju putovanja autobusima i vozovima u više od 40 zemalja na četiri kontinenta. Sa asset-light poslovnim modelom i inovativnom tehnološkom platformom, Flix, lansiran 2013. godine, brzo je uspostavio vodeću poziciju u javnom linijskom autobuskom prevozu u Evropi, Severnoj Americi i Turskoj, i kroz svoje brendove FlixBus, FlixTrain, Kamil Koç i Greyhound, brzo se širi nadalje i u Južnoj Americi i Indiji.
S obzirom na važnost održivog putovanja, Flix teži da postane karbonski neutralna kompanija do 2040. godine u Evropi, a do 2050. na globalnom nivou. Kako bi procenio svoj napredak unutar naučno priznatih okvira, Flix je postavio ciljeve za emisiju gasova u sklopu SBTi inicijative.
Dok kompanija Flix upravlja komercijalnim aspektima poslovanja kao što su planiranje mreže, određivanje cena, operativna kontrola, marketing i prodaja, upravljanje kvalitetom, kao i stalni razvoj proizvoda na osnovu stvarnih podataka, Flix autobuski partneri obavljaju svakodnevni prevoz. Inovativna kombinacija Flix tehnološke i prodajne platforme sa tradicionalnim prevozom putnika pretvorila je evropski start-up u vodeću globalnu tehnološko-putničku kompaniju.
Za više informacija posetite web stranicu www.flixbus.rs