Na stadionu FK Partizan u Humskoj nema utakmice, ali je postavljena koreografija preko čitave istočne tribine. Na njoj piše "Uprava napolje", uz poziv na protest navijača zakazan za nedelju, 16. jun u 16 časova na Terazijama. Fotografije su objavljene na zvaničnom nalogu grupe na društvenim mrežama, uz poruku "Kad jutro svane, ja brojim dane, kada će doći nedelja".

Navijačka grupa Grobari Jug pozvala je ove nedelje na protest saopštenjem:

"Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima.

Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi. U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan!”. Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno - jasno i glasno - poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika!

U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan! GROBARI JUG"