Velika tuča navijača u Gelzenkirhenu pred utakmicu Srbija - Engleska bacila je ovog popodneva sve vesti o Evropskom prvenstvu u drugi plan. Iako je isprva bilo javljeno da su se tukli srpski i engleski navijači jedni protiv drugih, prema pojedinim navodima na društvenim mrežama, oni su se zajedno tukli protiv Albanaca, koji su ih napali dok su zajedno sedeli?

Upravo to tvrdi poznati navijački nalog na društvenoj mreži "Iks", nekadašnjem Tviteru, uz video-snimak za koji tvrdi da se ne njemu vide kako se "Srbi i pojedini Englezi" bore protiv Albanaca koji ih napadaju u Gelzenkirhenu.

Dok prolazi vreme sve je više tvrdnji da se upravo to dogodilo, da su Albanci "iz zasede" došli do bara u kojem su zajedno sedeli Srbi i Englezi i da je tada nastao haos. Pogledajte najnoviji snimak brutalne tuče:

Epilog je nekoliko povređenih, bilo je uhapšenih, a za to vreme najveća grupa srpskih navijača u Gelzenkirhenu u miru i uz pesmu dočekuje odlazak na stadion Šalkea i početak utakmice koju svi iščekujemo još od prošle godine i žreba za Evropsko prvenstvo.   

(MONDO - M.Š)