Slušaj vest

Partizan je potvrdio - Nemanja Stevanović dobio je novi ugovor. Posle borbe sa koksaki virusom i višemesečne pauze vratio se među stative pre nekoliko meseci, a sada je stavio potpis na produžetak saradnje. U pitanju je dvogodišnji ugovor.

Oglasio se i putem zvaničnog sajta kluba i imao je emotivno izlaganje o svemu kroz šta je prošao. "Novi, dvogodišnji ugovor! Iza mene je težak period, propustio sam pola godine zbog koksaki virusa, nisam mogao da pomognem ekipi... Drago mi je što su klub i trener Stanojević uprkos tome prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina. Pokazali su poštovanje i razumevanje i omogućili mi da nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo", počeo je Stevanović.

Ne krije zadovoljstvo zbog svega toga. "Počastvovan sam i ponosan, po isteku ugovora biće to mojih 10 godina u Partizanu. To mi je motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub i pomognem ekipi da budemo što uspešniji. Virus je iza mene, simptoma nema, prošao sam pripreme bez ijednog propuštenog treninga. Trener golmana dozirao je treninge na pravi način, spremio sam se dobro i što je najbitnije - nije bilo nekih težih upala ili istegnuća. Spreman čekam početak prvenstva."

MN Press, TV Arena sport/Screenshot Nemanja Stevanović

Šta su mu želje i ciljevi? "Isključivo su vezani za Partizan. Ne bih išao daleko, neka bude meč za meč. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način. Tako da će i kada budem branio, kao što je bilo i do sada, za mene svaka utakmica biti finale", zaključio je Stevanović.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

TV Arena sport Aleksandar Stanojević o Crvenoj zvezdi