Slušaj vest

Kakav dan za mladog i talentovanog srpskog fudbalera Sameda Baždara! Samo nekoliko sati nakon što su Partizan i Sragosa dogovorili sve detalje transfera u Španiju, dosadašnji ofanzivac crno-belih rešio je da napravi još jedan iskorak u životu. Na brodu, ispred Beograda na vodi, dok je na glavni grad Srbije padao mrak, Samed je zaprosio devojku Dehilu Rušević!

Izabranica srpskog fudbalera pristala je da se uda za ofanzivca kojeg ćemo u narednom periodu gledati u drugom rangu španskgo fudbala, a fotografije prosidbe podelila je na svom Instagram nalogu. Vidi se trenutak kada Samed kleči ispred nje sa prstenom u rukama, ali i trenutak kada je prsten već stavljen na ruku sa koje se neće skidati. Pogledate te detalje:

Instagram/samedbazdar/printscreen Na brodu, ispred Beograda na vodi.

Podsećamo, povremeni reprezentativac Srbije Samed Baždar završio je veliki transfer u Saragosu i napunio klupsku kasu Partizana. On odlazi iz Beograda nakon tri godine u prvom timu, u koji je prekomandovan direktno iz kadetske ekipe. Mandat u prvom timu Partizana završava sa 74 meča, 12 golova i četiri asistencije.

Kako se ranije pisalo, crno-beli će od ovog transfera zaraditi oko 3.500.000 evra, uz procente od dalje prodaje i bonuse ukoliko se mladi fudbaler dobro pokaže na prvoj internacionalnoj stanici u karijeri.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

MONDO Aleksandar Stanojević