Slušaj vest

Srpski napadač Luka Jović postigao je gol za Milan protiv Barselone u prijateljskoj utakmici odigranoj na američkoj turneji u Baltimoru, međutim to nije bilo dovoljno da njegovi "rosoneri" dođu do pobede. 

Jović je doveo Milan u vođstvo u 10. minutu nakon lepe akcije sa Pulišićem, da bi reprezentativac SAD i u 15. sam sebe nagradio pogotkom. Posle toga je Barsa počela bolje da igra i preko Levandovskog u 22. i 58. je izjednačila rezultat i obezbedila penale gde su se bolje snašli igrači Barselone. Tada već Jović uveliko nije bio na terenu, dok još nije došlo vreme da debituje Strahinja Pavlović.

Pogledajte gol kojim je Luka Jović savladao Barselonu i time se definitivno preporučio Zlatanu Ibrahimoviću za ostanak u klubu ovog leta:


Podsetimo, Joviću je zapravo istekao ugovor i sada se bori za novi u redovima Milana, dok istovremeno stižu ponude sa istoka. Pre svega za njega se interesuju turski klubovi koji mu nude lep novac i minutažu, međutim čini se da Jović ipak još nije odustao od igranja za slavni MIlan.

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Luka Jović o Srbija - Slovenija